Yeni Pixel modeli için reklam çalışmalarına başlandı

Yayın tarihi: 2 Ekim 2019 Çarşamba 11:13 am - Güncelleme: 2 Ekim 2019 Çarşamba 11:13 am

Yazılım ve teknoloji sektörünün önemli isimlerinden biri olan Google, yeni Pixel modelini 15 Ekim’de düzenleyeceği özel etkinlikle tanıtacak. Google Pixel 4’ün tanıtımına sayılı günler kala YouTube kanalı üzerinden #SwitchtoPixel etiketiyle yeni videolar paylaştı.

Yeni Pixel modeli için reklam çalışmalarına başlandı. Paylaşılan videolarda Pixel kullanıcılarının ne gibi ayrıcalıklara sahip olduğu ön plana çıkarılmak istenmiş. Dilerseniz bu videolara aşağıdan göz atabilirsiniz.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda Google Pixel 4 modelinin Snapdargon 855’ten güç alacağını ve sistemini 6GB RAM ile destekleyeceğini biliyoruz. Kutudan ilk çıktığında Android 10 ile çalışacak olan telefon turuncu, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle gelecek.

iPhone 11 ailesi hayal kırıklığı mı?

Motion Sense teknolojisi sayesinde 3D yüz kilidi özelliğine de sahip olan Pixel 4, serinin çift ana kameraya sahip ilk modeli olacak. Yeni Pixel modeliyle birlikte Google da tek ana kamera inadından vazgeçmiş olacak.

google pixel 4

Bu arada dip not olarak belirtelim. Şimdiye kadar hiçbir Pixel modeli resmi olarak Türkiye’de satışa sunulmadı. Büyük bir ihtimalle Pixel 4 de ülkemizde satılmayacaktır.