‘Yeni parti kuruyor’ iddiasına Yavuzağıralioğlu’ndan yanıt

Yayın tarihi: 3 Şubat 2022 Perşembe 10:11 am - Güncelleme: 3 Şubat 2022 Perşembe 10:12 am

CHP’ye ilişkin çıkışları dikkat çeken İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, yeni bir parti kuracağı iddiasını yalanladı, “Her şey algı ve iftira” dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu, CHP’ye ilişkin çıkışlarının ardından partisinden istifa ederek yeni bir parti kuracağı iddia edildi. Konuya ilişkin gazeteci Arzu Erdoğral’a açıklamalarda bulunan Ağıralioğlu iddiaları yalanlayarak, şunları söyledi:

“İYİ Parti’yi kurduk, yerel yönetimleri kazandık şimdi ilk seçimde iktidar olmanın gayretindeyiz. Biz şu anda iktidar iddiası olan coşkulu bir partiyiz. İlk seçimde emaneti alacağız inşallah. İttifak ile ilgili olanlar dahil her şey algı ve iftira. Buralara kadar düşmesi iktidarın gerçekten çok sıkıştığının göstergesi.”

AĞIRALİOĞLU’NUN SON ÇIKIŞLARI

Ağıralioğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer” sözlerine tepki göstererek, “Demokrasi ve hukukun yegâne adresi Ankara’dır” demişti. Ağıralioğlu, bu polemiğin ardından ise “İYİ Parti olmasa CHP, kaç oy alıyor Cumhur İttifakı’ndan?” diye konuşmuştu.

İYİ Partili Usta’dan ‘CHP ile polemik’ yanıtı: Konuşamam, benim ağzım yandı bir kere