Yeni Opel Astra tanıtıldı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2021 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 1 Eylül 2021 Çarşamba 3:47 pm

Yeni Opel Astra “Yeni bir şimşek doğuyor” sloganıyla boy gösterdi. Rüsselsheim’da tasarlanan, geliştirilen ve üretilen 6. nesil Opel Astra’nın 2022 yılının ilk yarısında Türkiye’de de satışa sunulması planlanıyor.

İlk olarak üretildiği 1991 yılından bu yana 30 yılı geride bırakan ve günümüze kadar toplamda 15 milyon adetten fazla satılan Opel’in kompakt sınıftaki temsilcisi Astra, tamamen yenilendi.Opel, Astra’nın yeni altıncı neslini, Opel’in yeni CEO’su Uwe Hochgeschurtz ve Liverpool Spor Kulübü’nün ünlü menajeri Jürgen Klopp’un katılımıyla görkemli bir etkinlikle Rüsselsheim’da tanıttı.

yeni Opel Astra

Yeni Opel Astra, öncüsü Kadett’ten aldığı yeteneklerle her geçen gün gelişerek ve kendini yenileyerek altıncı nesliyle yollara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Opel Astra, markanın yeni tasarım anlayışıyla yeni baştan tasarlanarak Opel’in yeni marka yüzü olma niteliğini taşıyor. Gereksiz unsurlardan arındırılan model şeffaf ve gergin yüzeyleri, Opel Vizör tasarımıyla hiç olmadığı kadar dinamik bir görünüm sergiliyor. Yeni Astra, daha önce sadece üst segmentteki daha pahalı araçlarda bulunan teknolojileri kompakt sınıf müşterilerinin kullanımına sunuyor. Örneğin 6. nesil Opel Astra, uyarlanabilir Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisini müşterileri ile buluşturuyor. Opel’in amiral gemisi Insignia’dan bu modele aktardığı bu yenilikçi far sistemi, bünyesinde bulundurduğu 168 LED hücresiyle kompakt ve orta sınıfa öncülük ediyor.

Yeni nesil Astra’nın iç mekânında da geleceğe doğru bir zaman sıçraması dikkat çekiyor. Tamamen dijital Pure Panel ile analog göstergeler tarihe karışıyor. Yenilikçi ve modern grafiklere sahip yeni insan-makine arayüzü aracılığıyla, kullanıcılara saf ve daha sezgisel bir deneyim yaşatıyor. Ayrıca ekstra geniş dokunmatik ekranlar sayesinde yeni Astra tıpkı bir akıllı telefon gibi, sezgisel olarak da kullanılabiliyor.

Vivo X70 Pro Plus sınırları zorlayacak