Yeni Mortal Kombat filmi için vizyon tarihi kesinleşti

Yayın tarihi: 18 Aralık 2020 Cuma 8:30 am - Güncelleme: 17 Aralık 2020 Perşembe 1:19 pm

Yeni Mortal Kombat filmi HBO Max’ta da yayınlanacak. Film hem sinemalarda, hem de HBO Max’ta aynı anda yayınlanacak. İşte detaylar.

2020 yılı sinema sektörü açısından biraz sönük geçti. Merakla beklenen pek çok film pandemiden ötürü vizyona girmedi. Hatta koca yıla baktığımızda elle tutulur olarak vizyona giren tek filmin Tenet olduğunu söyleyebiliriz.

Sinemalarda gösterime girmesi planlanan bazı filmler ise Netflix ve benzeri dijital yayın platformunda boy gösterdi. Görünen o ki Mortal Kombat da bunlardan biri olacak.

16 Aralık vaka sayısı açıklandı! Tablo kötüleşiyor

Kadrosunda Chin Han (Shang Tsung), Elissa Cadwell (Nitara), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Tadanobu Asano (Raiden), Sisi Stringer (Mileena), Jessica Mcnamee (Sonya Blade), Max Huang (Kung Lao), Mehcad Brooks (Jax Briggs), Ludi Lin (Liu Kang), Joe Taslim (Sub-Zero) ve Lewis Tan gibi isimlerin bulunduğu filmin 16 Nisan’da vizyona gireceği belirtildi.

Yapılan açıklamaya göre Mortal Kombat serisinin yeni filmi hem sinemalarda, hem de HBO Max’ta aynı anda yayına girecek.

Elbette burada şunu dip not olarak belirtmemiz gerekiyor. Film serinin devamı şeklinde olmayacak. Tamamen yeni bir hikayeye odaklanacak olan yapımda dövüş müsabakaları ön plana çıkartılacak.

Mortal Kombat filmi gibi vizyona girmesi beklenen diğer yapımların da dijital içerik platformlarında yayınlanabileceği konuşuluyor. Tabi ki yine de net bir açıklama yok. Şimdilik beklemedeyiz.

16 Aralık vaka sayısı açıklandı! Tablo kötüleşiyor