Yeni Marvel filmi Thor: Love and Thunder 8 Temmuz’da sinemalarda

Yayın tarihi: 20 Nisan 2022 Çarşamba 10:00 am - Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı 5:33 pm

Her çıkan filmi gişede 1 milyar doları zorlayan Marvel, özenle inşa ettiği sinematik evrenini yeni filmlerle genişletmeye devam ediyor.Marvel’ın heyecanla beklenen Thor: Love and Thunder filminden ilk fragman yayınlandı.

Önümüzdeki ay çıkacak Doctor Strange: Multiverse of Madness filmiyle sinema severleri çılgınca bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanan Marvel, bir yandan Doctor Strange’in çıkışına hazırlanırken, bir yandan da bir sonraki filmi olan Thor: Love & Thunder’ın tanıtım çalışmalarına başladı. Bu yıl vizyona girecek olan yeni Thor filminden ilk fragman yayınlandı.


Marvel’ın en önemli kahramanlarından biri olan Thor’un maceralarını anlatmaya devam edecek olan Thor: Love and Thunder, 8 Temmuz’da tüm dünyada gösterime girecek.

Chris Hemsworth’ün Thor rolüyle geri döneceği filmde, farklı bir Thor daha karşımıza çıkacak. Çünkü bu filmde Natalie Portman’ın hayat verdiği Jane Foster karakteri de Thor ile aynı güçlere kavuşacak ve yıldırım tanrısı olarak karşımıza çıkacak.

Ayrıca yayınlanan fragmana bakılırsa Star-Lord (Chris Pratt) ve Galaksinin Koruyucuları da yeni Thor filminde önemli bir rol oynayacak. Yayınlanan fragmanda yüzünü net bir şekilde göremesek de Russell Crowe’un canlandırdığı Zeus karakterini de kısaca görmek mümkün. Fragmanda görme şansı yakalamasak da filmin oyuncu kadrosunda yer alan bir diğer önemli isim de yıldız oyuncu Christian Bale. Bale, Thor: Love and Thunder filminin asıl kötüsünü canlandırıyor.

Apple, iPhone 14 çıktıktan sonra iPhone 11 satışlarını durduracak