Yeni Malatyaspor kalecisi enkaz altında kaldı! “Eşi yerini tarif etti”

Yayın tarihi: 6 Şubat 2023 Pazartesi 11:14 am - Güncelleme: 6 Şubat 2023 Pazartesi 4:58 pm

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7’lik deprem sonrası Yeni Malatyaspor’da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan’ın da enkaz altında kaldığı öğrenildi. Türkaslan’ın son durumuna ilişkin kulübün yardımcı antrenörü İrfan Var konuştu. Var, “Eşi kurtuldu ve Ahmet’in nerede olması gerektiğine dair tarif verdi” dedi.

Malatyaspor kalecisi Ahmet Eyüp Türkaslan eşi ile birlikte enkaz altında kaldı. Türkaslan’ın eşi enkazdan kurtarılırken, kendisi için çalışmalar sürüyor.

Kahramanmaraş’ta 7,4’lük deprem! 284 ölü 2 bin 323 yaralı

“EŞİ YERİNİ TARİF ETTİ”

Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü İrfan Var, deprem bölgesi Malatya ve enkaz altındaki kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan ile ilgili son gelişmeleri beIN Sports canlı yayınına bağlanarak aktardı.

İrfan Var’ın açıklamaları şu şekilde:

“Şu an ülkece büyük bir afet yaşıyoruz. Bunu ben 99’da yaşayarak biri olarak bu yaşanmışlıkları bir kez daha tecrübe ettik. Allah yardımcımız olsun. Kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan var ve ona hala ulaşamadık. Bütün oyuncularımız ve AFAD ekipleri çalışıyor. Hiçbir işaret yok şu an. Böyle bir durum içindeyiz. Eşi kurtuldu ve Ahmet’in nerede olması gerektiğine dair tarif verdi”

“PERİŞAN HALDEYİM”

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Yılmaz Vural ise Sabah’a yaptığı açıklamada, “Rize maçı sonrası takıma 2 gün izin vermiştim. Oyuncuların birçoğu Malatya’da değildi. Bir tek ikinci kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan oradaydı. Eşini kurtarmışlar, henüz Ahmet’ten haber alınamıyor. Perişan haldeyim. Ben de Malatya’ya gitmek için uğraşıyorum” şeklinde konuştu.