Yeni MagSafe aparatı önümüzdeki hafta tanıtılacak

Yayın tarihi: 10 Eylül 2021 Cuma 9:30 am - Güncelleme: 9 Eylül 2021 Perşembe 1:16 pm

 Apple merakla beklenen Eylül etkinliği için tarih verdi. Önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan etkinlikte yeni nesil iPhone modelleri tanıtılacak. Elbette bu etkinlikte tanıtılacak olan tek şey iPhone 13 serisi olmayacak.

Apple’ın iPhone 13 serisinin yanı sıra Apple Watch Series 7, AirPods Pro 2 ve çeşitli aksesuarları da tanıtması bekleniyor. Bu aksesuarlardan bir tanesi de yeni MagSafe şarj aleti olacak.

Hatırlanacağı üzere Apple bu teknolojiyi ilk olarak geçtiğimiz sene gerçekleşen etkinlikte iPhone 12 ile birlikte tanıtmıştı. Fakat MagSafe beklenen ilgiyi uyandırmadı. Zaten öyle mucizevi bir teknoloji de değildi.

magsafe

 

Cupertino merkezli şirket iPhone 13 ile birlikte MagSafe teknolojisini de biraz daha geliştirdi. Yeni teknolojinin bizlere ne gibi artılar sunacağını önümüzdeki hafta gerçekleşecek olan etkinlikte öğreneceğiz. Bu etkinlikte yeni MagSafe teknolojisinin yanı sıra bu özellikle ilişkili şarj modülü ve kılıf gibi çeşitli aksesuarlar da görücüye çıkacak. Bakalım Apple bu sefer kullanıcıların takdirini kazanacak bir yenilik sunabilecek mi?

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Apple’ın online olarak yayınlayacağı etkinlik 14 Eylül’de gerçekleşecek. Dileyenler etkinliği YouTube üzerinden canlı olarak takip edebilecekler.

Android ve iPhone WhatsApp desteğinden mahrum kalabilir: Yeni karar alındı