Yeni Kabine iddiası! Kalın, Dışişleri Bakanı mı oluyor? Can Ataklı isim isim okudu

Yayın tarihi: 18 Mart 2021 Perşembe 10:42 am - Güncelleme: 18 Mart 2021 Perşembe 10:57 am

TELE1 programcısı Can Ataklı, ‘Gün Başlıyor’ programında kabinede değişiklikler olacağı kulisini paylaştı, isim verdi. İddiayı ‘güvendiği bir isme’ dayandıran Ataklı, “Geçerliliği var mı bilmiyorum? Sadece sizinle paylaşmak istedim” ifadelerini kullandı.

TELE1 programcısı Can Ataklı, ‘Gün Başlıyor’ programında kabine değişiklikler olacağı kulisini paylaştı. Ataklı’nın paylaştığı bilgilere göre, Fuat Oktay, Binali Yıldırım ve Süleyman Soylu’nun Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı’na getirilecek. Bakanlıklarda değişiklikler olacağını aktaran Ataklı, bazı bakanlıkların birbirinden ayrılacağını belirtti.

Ataklı’nın paylaştığına göre bakanlıklara şu isimler getirilecek;

Adalet Bakanlığı’na Fatih Şahin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na Fatma Şahin, Dışişleri Bakanlığı’na İbrahim Kalın, Enerji Bakanlığı’na Alpaslan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanlığı’na Alpay Özalan, Hazine Bakanlığı’na Naci Ağbal, İçişleri Bakanlığı’na Mustafa Varank, Kültür Bakanlığı’na Ömer Çelik, Milli Eğitim Bakanlığı’na Yusuf Tekin, Sağlık Bakanlığına Cevdet Erdöl, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’na Nail Olpak, Tarım ve Orman Bakanlığı’na Nihat Zeybekçi, Ticaret Bakanlığı’na Gülsüm Azeri, Turizm Bakanlığı Firuz Barbaros Bağlıkaya.”