Yeni iPad Pro’da 3 ana kameranın olacağı iddia edildi

Yayın tarihi: 14 Ağustos 2019 Çarşamba 10:53 am - Güncelleme: 14 Ağustos 2019 Çarşamba 11:12 am

Teknoloji sektörünün önde gelen markalarından biri olan Apple, şu aralar yeni nesil iPhone modellerine yoğunlaşmış durumda. Eğer büyük bir aksilik çıkmazsa yeni iPhone modelleri önümüzdeki Eylül ayında resmiyet kazanacak. Cupertino merkezli şirket, yeni iPhone modellerinin akabinde yeni iPad Pro modeli için kolları sıvayacak.

Malum, son yıllarda tablet pazarında muazzam bir daralma mevcut. Bu daralma pek çok üreticinin tablet pazarından çekilmesine neden oldu. Fakat sektörün mihenk taşlarından biri olan Apple, henüz bu konuda geri adım atmadı.

Tim Cook ve ekibi şimdiden önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan yeni iPad modelleri üzerinde de çalışmaya başladı. Sızdırılan bilgilere göre, önümüzdeki dönemde satışa sunulacak olan iPad modelleri en az çift ana kameraya sahip olacak. Yeni iPad Pro modelinde ise 3 ana kameranın kullanılacağı iddia ediliyor. Elbette bu şimdilik bir iddiadan ibaret. Zira konu hakkındaki detayların netleşmesi için bir süre daha beklememiz gerekecek. En azından Eylül ayındaki iPhone etkinliğini görmemiz gerekiyor.

LG Q60 inceleme. Bu fiyatla LG’nin işi zor, güçlü rakipler var!