Yeni iPad modellerinin takvimi hazır

Yayın tarihi: 2 Nisan 2021 Cuma 9:00 am - Güncelleme: 1 Nisan 2021 Perşembe 8:01 pm

Tablet piyasasının açık ara lideri konumunda yer alan Apple, bu ay yeni iPad modellerini tanıtabilir. Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Apple her yıl iPad modellerini yeniliyor. Genele baktığımızda Apple’ın yeni tablet modellerini yılın ilk çeyreğinde tanıttığını görüyoruz.

Aslında genel beklenti Apple’ın Mart ayında bir etkinlikle yeni tablet modellerini tanıtması yönündeydi. Fakat yaşanan pandemi sürecinden ötürü bu süreç Nisan ayına sarkmış gibi görünüyor.

Apple’a yakın analistlerden biri olan Ming Chi Kuo, Cupertino merkezli şirketin Nisan ayı içerisinde yeni iPad modellerini tanıtacağını iddia etti.

yeni iPad

Kısa süre önce ortaya çıkan dedikodularda Apple’ın yeni tablet modellerinde miniLED ekran kullanacağı iddia edilmişti. Hatta Kuo önümüzdeki süreçte miniLED ekranların yerini OLED ekranların alacağını söylemişti. Elbette şimdilik OLED ekranlar için erken görünüyor.

Eğer söylentiler doğru çıkarsa Apple bu ay içerisinde yeni tablet modelleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu modellerin beklentileri ne derece karşılayabileceği ise şimdilik merak konusu. Elbette şunu da inkar edemeyiz. Söz konusu tablet olduğunda Apple bu piyasada gerçekten de rakipsiz bir isim. Rakiplerine nazaran tek dezavantajı ise fiyatlarının ortalamanın üzerinde olması.

Xiaomi Mi Mix Fold Türkiye fiyatı ne kadar olacak?