Yeni Crysis oyunu büyük heyecan yaratabilir

Yayın tarihi: 16 Mart 2021 Salı 8:30 am - Güncelleme: 14 Mart 2021 Pazar 12:05 pm

Önceki seriyi beğenenler yeni versiyon Crysis oyunu bekliyor. Özellikle grafikleri ve son derece heyecanlı olması bu oyunu ön plana çıkarıyordu. Peki yeni bir seri gelecek mi?

Yeni versiyon Crysis oyunu ara sıra gündeme düşebiliyor. Gelen bazı haberlere göre Crytek ekibi bazen oyunlar geliştirmeye çalışıyor. Bu oyunlar içerisinde Battle Royal tarzı olan oyunlar da yer alıyor. Firmanın zaten genel olarak o tür oyunlarda karar kıldığını görmek mümkün.

Ortaya çıkan bazı sızıntılar anonim paylaşım platformlarını işaret ediyor. Buna göre bir anonim paylaşım platformunda Crysis oyunu ortaya çıktı. Bu seferki oyun diğerlerinden farklıydı. Yani şirket yeni bir oyun yapmak için denemelere başlamıştı.

Video kısa bir süre içerisinde yüklenip hemen silindi. Normal şartlarda böyle videolar yayınlandığında web sitemiz üzerinden ulaşmanız mümkün oluyor. Fakat bunu paylaşan kişi ne yazık ki çok hızlı bir şekilde videoyu sildi. Böylece geriye neredeyse hiçbir kanıt kalmadı.

 Crysis

Oyunun görgü tanıkları videoda bazı grafik kaplamalarının yer aldığını ifade etti. Bu durum bizlere aslında oyununun henüz tamamlanmadığını gösteriyor. Yani sadece geliştirici ekip kısa bir süre için çalışmalar yapıyor. Eğer başarılı bir deneme süreci yaşanırsa hızlıca kullanıcılar ile buluşacak diyebiliriz.

Crysis Remastered Crysis çalıştırabilir mi? modu ile geliyor!

Crysis yeni versiyon oyunu ile küllerinden doğabilir. Fakat böyle bir şeyin olması için ilk etapta ücretsiz olması gerekiyor. Zaten Crysis hayatta kalma oyununun ücretsiz olması hakkında bazı detaylar gelmişti.