Yeni CoD oyunu hangi zaman diliminde gececek

Yayın tarihi: 20 Şubat 2021 Cumartesi 7:00 am - Güncelleme: 19 Şubat 2021 Cuma 5:32 pm

Call of Duty, tüm zamanların en popüler oyun serilerinden bir tanesi ve her yıl yeni bir üyesiyle karşılaşıyoruz. Yayıncı Activision, bünyesinde Infinity Ward, Treyarch ve Sledgehammer da dahil olmak üzere pek çok stüdyoya sahip ve bu stüdyolar, dönüşümlü olarak Call of Duty oyunları üzerinde çalışıyor.  

Activision, 2021’de, yani bu sene de yeni bir Call of Duty oyununun çıkacağını zaten söylemiş, ancak detay vermemişti. Muhtemelen ekim-kasım gibi çıkması beklenen oyunun İkinci Dünya Savaşı döneminde geçebileceği konuşuluyor.

Call of Duty

Biliyorsunuz, CoD serisinin WW2 temalı son oyununu Sledgehammer Games hazırlamıştı ve bu oyun, 2017’de satışa sunulmuştu. Bu sene çıkacak oyunu da Sledgehammer Games’in hazırladığı söyleniyor ve dolayısıyla WW2 cephelerine dönüş muhtemel.

Twitter’daki “Victor Z” hesabı, daha evvel pek çok Call of Duty oyunuyla ilgili sızıntı bilgiler paylaşmış ve bunların doğru olduğu anlaşılmıştı. Şimdiki WW2 söylentilerinin arkasında da yine o var.

Bir diğer söylenti detay ise, bu yeni oyunun 1950’li yıllarda, Kore Savaşı döneminde geçeceği yönünde. Biliyorsunuz, bu savaşa ülkemizden de binlerce asker gönderilmişti.

CoD serisi ile ilgili önceki duyuruları göz önünde bulundurursak, yeni oyuna dair ilk bilgilerin nisan-mayıs ayı gibi gelmesi muhtemel. Bakalım Activision’dan resmi açıklama ne zaman gelecek.

Sıfır otomobil fırsatçıları için kötü haber