Yeni Citröen C4 Türkiye’de satışta

Yayın tarihi: 11 Mayıs 2021 Salı 7:27 am - Güncelleme: 8 Mayıs 2021 Cumartesi 6:30 pm

Citröen, kompakt hatchback sınıfına iddialı bir giriş yapan yeni C4 modelini Türkiye’de 4 farklı motor ve 4 farklı donanım seçeneğiyle satışa sundu.

Sahip olduğu özgün tasarımı, segmentinin çok ötesinde teknolojik özellikleri ve üst seviye konforuyla dikkatleri çeken yeni Citröen C4 , Citroën’in 10. nesil kompakt hatchback modeli olarak yollara çıkıyor. Yerden yüksek tasarımıyla modern ve güçlü bir duruş sergileyen yeni C4, SUV sınıfına özgü tasarım öğelerini bir hatchback otomobilin zarif ve dinamik karakteriyle harmanlıyor.

Yeni C4, SUV standartlarına uygun yüksek sürüş pozisyonu ve geniş tekerlek çapı, güçlü hatları, enerjik görünümü, aerodinamik silueti, zengin kişiselleştirme seçenekleri ve iddialı teknolojik detaylarıyla adeta segmentinin kurallarını yeniden yazıyor.

Citröen C4

Citroën’e özgü Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon Sistemi® süspansiyon teknolojisinin standart olarak yer aldığı yeni C4, Citroën Advanced Comfort® programı kapsamında da sürüş konforunu maksimum seviyeye çıkarıyor.

Sürüş konforunu 16 farklı yeni nesil sürüş destek sistemiyle tamamlayan yeni C4’ün sunduğu güvenlik teknolojileri arasında Citroën’de ilk kez uygulanan Acil Durum Çağrı Sistemi (e-call) de bulunuyor.

Android Auto ve Apple CarPlay ile Connect Play gibi zengin bağlanabilirlik teknolojilerinin tümüne sahip olan C4’te ayrıca, Citroën Akıllı Tablet Desteği® gibi çok özel yenilikler de yer alıyor. Ülkemizde yeni nesil Euro 6d uyumlu benzinli ve dizel motor seçenekleriyle tercih edilebilecek olan yeni C4, 219 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sıfır Hyundai i20 fiyatlarına Nisan indirimi