Yeni bir Marvel dizisi için düğmeye basıldı

Yayın tarihi: 8 Ağustos 2019 Perşembe 10:15 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2019 Perşembe 10:15 am

Son yıllarda süper kahraman temalı yapımların hem beyaz perdede, hem de dizi sektöründe fırtına gibi estiği söylenebilir. Özellikle de Marvel ’ın bu konuda hayli yol kat ettiğini görüyoruz.

Zira Marvel logosu taşıyan son 3 film de 1 milyar dolarlık hasılat barajını aşmayı başardı. Hatta Endgame çıtayı bir tık daha yukarı çıkararak yaklaşık olarak 2.8 milyar dolarlık hasılatla dünyanın en çok kazandıran filmi oldu.

Süper kahramanlar üzerine olan ilginin farkında olan TV yapımcıları da harekete geçmiş durumda. Bu pastadan pay almak isteyen isimler, Marvel’ın süper kahramanlarını kendi kanallarında görmek istiyorlar.

Hatırlanacağı üzere kısa süre önce Disney+’ta gösterilecek olan bazı Marvel dizileri ortaya çıkmıştı. Bu dizilerin direkt olarak Marvel sinematik evreniyle de bağlantılı olacağı dile getirilmişti. Görünen o ki Marvel karakterlerini göreceğimiz tek yer Disney+ olmayacak.

iPhone XI ile iPhone XS arasında ne farklar olacak?

Zira ortaya çıkan son haberlere göre ABD televizyonu da yeni bir Marvel dizisi için harekete geçmiş. Kadın süper kahramanın merkeze oturtulacağı dizi için Marvel ve ABC arasındaki görüşmeler tüm hızıyla devam ediyormuş.

Şimdilik yeni Marvel dizisi hakkında pek bir bilgi yok. Hatta dizinin ABC’de yayınlanıp, yayınlanmayacağı bile meçhul. Yine de bekleyip göreceğiz.