Yeni Akit’ten tehlikeli provokasyon ve yalan haber

Yayın tarihi: 11 Nisan 2019 Perşembe 11:36 am - Güncelleme: 11 Nisan 2019 Perşembe 3:02 pm

Gerici Yeni Akit isimli ‘gazete’ , bu kez de CHP’nin kazandığı Artvin’de ezanın yasaklandığı yalanını söyledi.

Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı tetikçi Yeni Akit isimli ‘gazete’, bu kez de CHP’nin kazandığı Artvin’de ezanın yasaklandığı yalanını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemel Kılıçdaroğlu’nun idamını isteyecek kadar hadsiz olan Yeni Akit isimli gazete bu sefer de tehlikeli bir provokasyona hazırlanıyor.

Kayyum, Kızıltepe Belediyesi’ndeki Türk bayrağını indirtti!

Muhalefet tarafından AKP’den alınan belediye başkanlarını ‘Yıkım ekibi’ başlığıyla hedef gösteren Yeni Akit, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin için “Ezanı yasakladı, halka zorla Mozart dinletiyor” yalanını söyledi.

 

10 KASIM’DA NEFRET KUSTU

Gerici Yeni Akit “10 Kasım Gününün Şarkısı” mesajıyla ‘Anlatamıyorum’ şeklinde sözlerin yer aldığı bir müzik paylaştı.

Yandaş Yeni Akit gazetesi, önceki yıllarda Atatürk ve cumhuriyete ilişkin sözlerinin ardından, bu sene de birinci sayfasında, Atatürk ve cumhuriyetin kazanımlarına hakaretler eden gerici yazarı anarak yine şaşırtmamıştı.

Yandaşlığı ve yobazlığıyla nam salmış olan gerici gazete, bu sefer de sosyal medya hesabından bir 10 Kasım paylaşımı yaptı.

Tetikçi Yeni Akit isimli paçavra Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafını, PKK’nın İmralı’daki lideri Abdullah Öcalan ile FETÖ’nün ele başı Fethullah Gülen’le yan yana kullandı. Dinci Akit sitelerinde yayımladıkları yazılarında da, 10 Kasım’da Mustafa Kemal Atatürk’ü ananlar ile FETÖ’cüleri ve PKK’lıları aynı saftaymış gibi gösterdi.İşte dinci Akit gazetesinin yayımladığı Atatürk’e hakaret eden görsel:

Gerici Akit kadınları hedef aldı: Nafaka haramdır…