Yeni akit yazarı Abdurrahman Dilipak ‘Korona’nın faydaları’nı yazdı!

Yayın tarihi: 7 Nisan 2020 Salı 11:09 am - Güncelleme: 7 Nisan 2020 Salı 11:09 am

Gerici Yeni akit yazarı Abdurrahman Dilipak “Koronanın faydaları” adlı yazısını kaleme aldı. Dilipak: “Yeni bir dünya kurulacak. Bu kesin. Bu şok ulus devletleri ve uluslararası düzen ve örgütleri, ekonomiyi, siyaseti, sun’i sınırları, rejimleri ve iktidar yapılarını radikal bir şekilde etkileyecek. Bu süreç, kapitalizmin sonunu getirebilir. Bu da ayrı bir “fayda”dır.” dedi.

Koronavirüs salgını dünyada yayılırken ‘aşı ile hepimizi kısırlaştıracaklar’ diye komplo teorisi üreten Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, salgının gerçek olduğunu anlayınca bu kez de ‘faydalarını’ sıraladı!

Meral Akşener: Aç karınların böyle hikâyelere karnı tok

‘İNSANLAR ÖLÜMLE YÜZLEŞİNCE DİNİ HASSASİYETLERİ ARTTI’

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşesinde yeni tip Koronavirüs’ün ‘faydaları’nın da olduğunu öne sürdü. Dilipak, “Korana’nın hiçbir faydası yok mu!? Önce ‘fayda’ dediğiniz ne? Mutlaka durum ne kadar kötü olursa olsun, elbette faydaları da vardır. Mesela hava daha temiz. Trafik kazalarından can kaybı daha az. Sadece maddi değil, manevi açıdan insanlar ölümle yüzleşince dini hassasiyetler arttı. Bir de herkes bundan sonrası için yeniden düşünmeye başladılar.” düşüncesini dile getirdi.

‘KAPİTALİZMİN SONUNU GETİREBİLİR’

Dilipak, “Yeni bir dünya kurulacak. Bu kesin. Bu şok ulus devletleri ve uluslararası düzen ve örgütleri, ekonomiyi, siyaseti, sun’i sınırları, rejimleri ve iktidar yapılarını radikal bir şekilde etkileyecek. Bu süreç, kapitalizmin sonunu getirebilir. Bu da ayrı bir ‘fayda’dır.” ifadesini kullandı.

Türkiye’de koronavirüsten can kaybı 649’a, vaka sayısı 30 bin 217’ye yükseldi