Yengeçler aşka yelken açacak

Yayın tarihi: 2 Ocak 2021 Cumartesi 2:40 am - Güncelleme: 2 Ocak 2021 Cumartesi 4:18 am

Yengeç 23 Haziran/ 22 Temmuz

Son üç yılın en şanssız burçlarından biriydi Yengeçler. 2021 Yengeç burcu için belki muhteşem bir yıl olmayacak ama oldukça zorlu üç gezegeninin olumsuz açılarından kurtulacaksınız.

Son yıllarda özgüveniniz zedelendi aşırı alınganlığınız daha fazla ortaya çıktı ve hayatın size hiçbir armağan sunmadığını daha çok düşünmeye başladınız.

Etrafınızdan duyduğunuz eleştiriler sebebi ile kendinizi daha fazla sorgulamaya ve beğenmemeye başladınız. Bunu fark eden kötü niyetli kişilerde ellerini ovuşturarak gizli sevinç çığlıkları attı.

Şimdi uyanış başlıyor. Yavaş ama sağlam adımlarla ilerlemeye başlayacaksınız.

Size zarar veren her tür alışkanlığınızdan ve olumsuz kişilerden vaz geçerek yeni bir yaşama merhaba diyeceksiniz.

Artık hayattan korkmayacaksınız dayanma gücünüz her geçen gün daha fazla artacak.

Bazı kişiler değiştiğinizi söyleyerek sizi eleştirmeye yeltenecekler sakın onların bu sözlerine aldırmayın. Çünkü siz artık herkese hak ettiği şekilde davranacaksınız.
Kendiniz ile barış sağlamayı öğrenecek dolayısı ile kısır döngülerin içinde savrulmayacaksınız.
Artık hiç kimse size zalimce davranamayacak. Yaşadığınız tüm olumsuzluklar siz izin verdiğiniz için oldu artık bu izne hiç kimse sahip değil.

Bugüne kadar hayatınızı sevdikleriniz için feda ettiniz fakat karşılığında vefasızlıklarla karşılaştınız. Bugünden sonra vereceğiniz her karar ve yapacağınız her şey sadece siz istediğiniz olacak. İnsanları oldukları gibi kabul ederken sizi de olduğunuz gibi kabul etmelerini isteyeceksiniz.

AŞKA YELKEN AÇILACAK

Bağımlılık duygusundan uzak bağlılık duygusunu yeşerteceksiniz. Mutluluk ve huzur için içsel yolculuğunuzu başlatmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.
2021 yılında daha önce kaçırılan fırsatlar yeniden gündeme gelirken canınızı acıtan sizi günlerce ağlatan kişiler de kapınızda olacak. Bu kişiler belki aileden belki bir arkadaş, ortağınız yada eski sevgili, eş olabilir.

Sizi nerden vurdularsa yeni yılda aynı yerden darbe alacaklar ve kıymetinizi anlayacaklar. Bazılarına şans vereceğinizi söylemeliyim. Özellikle de gönül ilişkisi yaşadığınız kişilere yeni bir şans tanımanız mümkün olacak ama yeni şartlar ve anlaşmalarla olacak bu durum. Yılın ilk aylarında Mars ve Uranüs kavuşumu aşka yelken açmanızı sağlayacak. Yıl bitmeden evlilik kararı da alabilirsiniz. Bir ilişkide olması gerekenler nelerdir acı da olsa öğrendiniz artık sağlıklı ve uzun vadeli ilişkilerde nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz ve hayatınıza aldığınız kişide aynı şeyi başarmış ve kendisi ile yüzleşmeyi sağlamış biri olacak.

Uranüs gezegeni iş anlamında yıl boyu desteğini sürdürecek. Yeni projeler, iş teklifleri gündeme gelecek. Hatta ani bir kararla kendi işinizi de kurabilirsiniz.

Uzun yıllardır sağlık sorunlarınız da arttı ve uygun tedavi yollarını bulmakta zorlandınız. Üreme organlarınız yeni yılda sizi zorlayabilir ama yine de geçmişe göre daha güçlü ve dinamik olacaksınız.