Yemek hazırlamadığı için tartıştığı eşini bıçakladı

Yayın tarihi: 21 Şubat 2022 Pazartesi 5:37 pm - Güncelleme: 21 Şubat 2022 Pazartesi 5:37 pm

Iğdır’da Güneş Bekirke eşi Mikail Bekirke’nin yemek isteğine olumsuz yanıt verince bıçaklandı. Bekirke “Beni bıçakladıktan sonra ‘ağabeylerini ve amcalarını da öldüreceğim’ dedi. Can güvenliğimiz yok.” dedi.

Çobanlık yapan Mikail Bekirke, gece 03.00 sıralarında uyanıp eşi Güneş Bekirke’den yemek hazırlamasını istedi. Güneş Bekirke, “Bu saatte yemek mi olur? Çocuklar uyuyor, rahatsız etmeyelim” deyince çift arasında tartışma çıktı. Mikail Bekirke, eşini sırtından bıçakladı. Güneş Bekirke, ambulansla Iğdır Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

“6 ÇOCUK ANNESİYİM PERİŞAN OLDUM”

Yaralı kadın, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kars Harakani Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Güneş Bekirke olay sonrası şunları söyledi:

“Bıçağı 3-4 defa sırtımdan vurdu. Bıçak akciğerime geldi. 6 çocuk annesiyim perişan oldum. Kadın erkeğe emanettir. Çocuklarımın psikoloji bozuldu, onlar da benim gibi perişan oldu. Adalet yerini bulsun. Devletimizden maddi ve manevi yardımcı olmasını istiyorum. Beni bıçakladıktan sonra ‘ağabeylerini ve amcalarını da öldüreceğim’ dedi. Can güvenliğimiz yok.”

Arabayla çarpıp öldürdüğü kadına günlerce tecavüz etti