Yemeğini tatmadılar, gözyaşlarına boğuldu

Yayın tarihi: 19 Ağustos 2021 Perşembe 9:34 am - Güncelleme: 8 Ağustos 2022 Pazartesi 10:56 am

MasterChef Türkiye’de ocakta unuttukları için Nejdet ve Atakan’ın yemekleri değerlendirilmeye girmedi. Şeflerin kendisini oyun dışı bıraktıklarını öğrenen Nejdet, gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele etmeye devam ediyor. MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanan bölümünde yarışmacılar ilk turda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun isteği üzerine sac tava ve pilav yaptı.

İKİ YARIŞMACININ YEMEĞİNE BAKMADILAR

MasterChef Türkiye’de iki yarışmacı, final turunda talihsiz bir olay yaşadı. Şefler, yemekleri ocakta unutan iki yarışmacının yemeğini değerlendirmeye almadı. Nejdet ve Atakan, süre bitiminde yemeklerini ocaktan sunum tahtasına koymadıkları için değerlendirme dışında kaldı. İki yarışmacı da bu olay sonrasında adeta yıkıldı.

STÜDYODAN AYRILDI

İkinci tura kalamadığı için yıkılan yarışmacılardan Nejdet, gözyaşlarına hakim olamadı. Yere çömelerek gözyaşı döken yarışmacıyı, arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Bir süre kendine gelemeyen yarışmacı stüdyodan ayrılmak zorunda kaldı.