Yedikule’den Ahmet Çakar’a cevap, Torrent’e çağrı

Yayın tarihi: 19 Nisan 2022 Salı 4:41 pm - Güncelleme: 19 Nisan 2022 Salı 4:46 pm

Spor yorumcusu Ahmet Çakar’ın ” Torrent bırakın Galatasaray’ı, Yedikule’nin bile hocası olamaz” sözlerine Yedikule Spor Kulübü’nden cevap geldi.

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çakar, “Kerem, Marcao ve belki 1-2 isim dışında hiçbir oyuncu şampiyonluk hedefleyen Galatasaray’ın oyuncusu olamaz. Torrent’e kızmıyorum. Büyük taktisyenmiş, büyük hocaymış geçin… Vücut dili ve tipi tam bir beyefendi, tam bir akademisyen. Ama bırakın Galatasaray’ı, Yedikule’nin bile hocası olamaz.” dedi.

Domenec Torrent itiraf etti

CEVAP SOSYAL MEDYADAN GELDİ

Yedikule Spor Kulübü kendisine ait resmi sosyal medya hesabından Ahmet Çakar’a cevap vererek “Ahmet Çakar, Torrent’e kızmıyorum. Büyük taktisyenmiş, buyük hocaymış geçin. Vücut dili ve tipi tam bir beyefendi, tam bir akademisyen. Ama bırakın Galatasaray’ı, Yedikule’nin bile hocası olamaz.” demiş…  Domenec Torrent, futbol bilgisi ve birikimi ile kulübümüzde görev yapabilir, takımımızı çalıştırabilir. Bizde ahlak değerleri her şeyin önündedir. Kulübümüzde Ahmet Çakar kesinlikle görev yapamaz! ” ifadelerini kullandı.