Yediği patlıcan Doğukan Manço’yu hastanelik etti!

Yayın tarihi: 11 Eylül 2023 Pazartesi 10:19 am - Güncelleme: 11 Eylül 2023 Pazartesi 10:19 am

Gıda alerjisi olan Doğukan Manço, katıldığı bir düğünde yediği patlıcan nedeniyle hastanelik oldu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Manço, “Yakınlarım bilir, müdahale edilmezse solunum yolum tıkanancaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum” dedi.

Barış Manço’nun oğlu Doğukan Manço, gıda alerjisi nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Manço’nun katıldığı bir düğünde yediği patlıcan nedeniyle fenalaştığı öğrenildi.

“BU HAYATIMDA ÜÇÜNCÜ KEZ BAŞIMA GELİYOR”

Manço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

*Yakınlarım bilir, müdahale edilmezse solunum yolum tıkanancaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum

*Bu sefer de yırttık. Patlıcana anafilaktik şok seviyesinde alerjim var. Yakınlarım bilir, müdahale edilmezse solunum yolum tıkanıncaya kadar ağır reaksiyonlar veriyor vücudum. Bu hayatımda üçüncü kez başıma geliyor.

*Bir düğünde karanlıkta gelen yemeği gözüm seçemeyince emin olmak için garsona ‘Püre mi patlıcan mı?’ diye sordum. ‘Püre’ dedi.

“ERKEN MÜDAHALE İLE TOPARLADIM”

*Sadece bir çatal ucu aldım ve patlıcan olduğunu anladım. Kısa sürede belirtilerden etkilendiğimi anlayıp soluğu hastanede aldım.

*Erken müdahale ile toparladım. Garson muhtemelen genç oluşu sebebiyle heyecanlandı ne dediğini bilmiyordu ya da patlıcan püresi diye algıladı. Şu an için iyiyim.

Köpek katliamlarını anlattı! Doğukan Manço kamerayı açıp isyan etti