Yayına bağlanamayan Haluk Levent bağış miktarını açıkladı

Yayın tarihi: 16 Şubat 2023 Perşembe 1:15 am - Güncelleme: 16 Şubat 2023 Perşembe 2:01 am

AHBAP Başkanı Haluk Levent, depremzedelere yardım toplamak için yapılan ortak yayına bağlanamadığını ifade ederek 500 bin TL bağışladığını açıkladı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkıma yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerden olumsuz etkilenen depremzedelere yardım toplamak yapılan ortak yayında kamu kurumları ve siyasi liderlerin yanı sıra pek çok sivil toplum örgütünden de destek geldi.

Depremzedelere pek çok yardımın ulaşmasını sağlayan AHBAP Başkanı Haluk Levent de ortak yayın için bağışta bulunduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Haluk Levent, “TV ye bağlanmak istedim ama olmadı. Yıllarca beraber çalıştığımız eskisinden yeni yöneticisine kadar görüştüğüm bildiğim hatta yangınlarda sellerde özverili çalışmalarına tanık olduğum Afad emekçileri geldi aklıma. Onlara selam olsun. Ben de 500 bin ₺ bağış açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

Haluk Levent’in yaptığı yardım ortak yayında anons edildi.

ATV YÖNETİMİNDEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Haluk Levent, kendisiyle birlikte depremzedelere yardım topladıkları için Oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ve Kenan İmirzalıoğlu’nun ATV tarafından ortak yayına alınmama kararı alındığını belirterek üzüntüsünü ifade etmişti.

Levent, konuyla ilgili görüştüğü RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in yayına katılacak isimlerin daha önce belirlendiğini söylediğini aktarmış ve ATV yönetiminden özür dilemişti.

Levent söz konusu paylaşımında, “RTÜK başkanı ile görüştüm. ATV nin isimleri daha önceden belirlediğini bunun bilgisinin kendisine önceden geldiğini iletti. Ben de medyadan öğrendim canlarım. Alıntılayıp üzüldüğümü belirttim. Hepimiz hata yaparız. Bu sebeple ATV yönetiminden özür dilerim. Ve twiti siliyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Ortak yayına katılan yurttaş Mustafa Kemal Atatürk adına bağış yaptı!