Yavru kedileri poşete koyup çöpe attılar

Yayın tarihi: 29 Haziran 2022 Çarşamba 2:14 pm - Güncelleme: 29 Haziran 2022 Çarşamba 2:14 pm

Bodrum’da yeni doğmuş kedi yavrularını ağzı düğümlenmiş poşete koyup çöp konteynerine attılar. Kedilerin kurtarılma anına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras isyan etti.

Bodrum’da belediye ekiplerinin çektiği görüntüler sosyal medyada infial yarattı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da kendisine ait resmi sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülere tepki yağdı. Söz konusu görüntülerde iki yeni doğmuş kedi yavrusunun ağzının kapatıldığı bir poşete konulup atıldığı çöp konteynerinden kurtarıldığı görülüyor. Hayvanlara karşı yapılan bu vahşetin kimler tarafından yapıldığı ise öğrenilemedi.

Yavru kedinin mucize kurtuluşu

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras paylaştığı görüntülere “Değerli Bodrumlular, merhaba. Birbirinden değerli insanları kaybetmenin üzüntüsünü yaşadığımız şu son zamanlarda bir de Bodrum’da yaşayan insan görünümlü canavarların yaptıkları var ki, bizi tek kelimeyle kahrediyor. Düşünün, küçük kedi yavrularını boş pet şişelerle birlikte çöp torbasına koyuyorlar ve ağzını bağlayıp çöp konteynırlarımıza atıyorlar. . Belediyemizin eğitimli ve vicdanlı personelinin sayesinde kurtulan bu yavrulardan kim bilir başka yerlere atılan kaç tane var.. Alçak tanımının bile yüksek kaldığı bu canavar ruhlu insanların Bodrum’da var olduklarını bilmekten büyük bir rahatsızlık duyuyorum. Geldikleri güne, lanet olsun.” notunu düştü.