Balinalar iki kripto paraya ciddi önem veriyor

Yayın tarihi: 22 Haziran 2021 Salı 9:30 am - Güncelleme: 21 Haziran 2021 Pazartesi 3:35 pm

Gelen bazı istatistiklere göre balinalar iki kripto paraya göz dikti. Ciddi bir yatırım artışının olduğu söyleniyor. Hadi gelin hem bu dijital varlıklara hem de diğer detaylara birlikte bakalım.

Özellikle son 2 aydır kripto paralarda çok sert düşüşler meydana geliyor. Balinalar bu sert düşüş karşısında elbette boş durmuyor. Bazıları borsayı manipüle etmeye devam ederken kimileri ise geleceğe yönelik bazı yatırımlar yapıyor. Dijital varlık piyasasının böylesine sert bir düşüş yaşadığı son dönemlerde balinalar bazı altcoin yatırımları yaptı.

Bitcoin fiyatı şu sıralar 33 bin doların altında seyrediyor. Lider kripto para biriminin hemen ardından Ethereum geliyor. Balinalar özellikle bu kripto para birimine büyük oranda güveniyor. En yüksek seviyelerinden aşağıya düşen Ethereum büyük bir hızla yeniden toparlanma dönemine girmişti.

kripto para

Dünyanın en büyük balina hesaplarına bakıldığında 1,3 milyondan fazla Ethereum biriktirildiği görülüyor. Böylece karşımıza lider altcoin ile alakalı son derece olumlu bir tablo çıkıyor. 19 Mayıs 2021 tarihinde yaşanan büyük çöküş sonrasında balina adresleri daha fazla bu kripto paradan aldı.

En fazla tercih edilen bir diğer kripto para birimi ise BNB oldu. Balina adreslerinin sayısının artması BNB için olumlu görünüyor. Binance borsası kripto paralar için ciddi bir öneme sahip. Eğer bu borsa çökerse kripto para birimleri çok sert bir darbe alabilir. Ayrıca bu borsanın hacmi diğerlerine oranla kat kat daha yüksek.

Kripto paralara olan ilgi azalıyor

Her ne kadar balinalar bazı alanlarda yatırım yapmaya devam etse bile kimilerinde düşüş var. Mesela LINK coin balinalar tarafından daha az satın alınıyor. Bu kripto para biriminin geleceğe yönelik daha az projesinin bulunması onu geri plana itiyor. Peki sizin favori kripto paranız hangisi?

Önemli: Burada yazılanların hiçbirisi kesinlikle finansal tavsiye içermez.