‘Yaşlı amcanın’ arama görüntülerinin servis edilmesi tepki çekti

Yayın tarihi: 6 Mayıs 2020 Çarşamba 12:07 pm - Güncelleme: 6 Mayıs 2020 Çarşamba 12:07 pm

Üzerinde kaçak sigarayla yakalanan yaşlı amcanın görüntülerinin çekilip servis edilmesi sosyal medyada tepkilere neden oldu.

Yaşlı bir amcanın Jandarma tarafından üzerinin aranması ve kaçak sigara bulunduğu görüntüler sosyal medyada dolaşıma girdi. Görüntülerde, Jandarma üst araması yaptığı görülüyor. Paltosunun içinde sakladığı kaçak sigara kutuları ortaya çıkarken, Jandarma yaşlı amcanın üst aramasına devam ederek gömleğinin içindeki sigara kutularını da buluyor. Kim tarafından servis edildiği bilinmeyen görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı.

“SİGARA İÇTİĞİNİ BİLE ZANNETMİYORUM”

Bağımsız milletvekili Cihangir İslam, “Bu amcanın sigara içtiğini bile zannetmiyorum. Muhtemelen kaçak sigara ile geçimini sağlıyor. Organize soygunun vakayı adiye olarak süregittiği bu ortamda yevmiyeyi kurtarmak derdindeki bu insanın böyle ifşa edilmesini kınıyorum. Ülkeyi soyarak namerde muhtaç edenleri ifşa edin” dedi.

İslam şöyle devam etti:

“Hırsızlık olmadığı belli. Sigara paketleri bir süredir simsiyah, üzerlerinde fotoğraf var. Zaten yerde, önündeki çanta tıka basa sigara dolu. Belli ki bir yerden bir yere bırakacak ve bu kuryelikten ona bir kaç kuruş kalacak. Bir hırsız kartonları vücuduna bu şekilde dizer mi?”