Yasak Elma dizisinde flaş ayrılık

Yayın tarihi: 15 Mart 2021 Pazartesi 10:56 am - Güncelleme: 15 Mart 2021 Pazartesi 10:56 am

Yasak Elma dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınan Ayşegül Çınar kadrodan çıkartıldı.

Gelen bir ihbar üzerine harekete geçen polis ekipleri Beylikdüzü’ndeki bir partiden çıkıp Etiler’deki evine doğru giden Ayşegül Çınar’ın arabasında 20 gram yasaklı madde ele geçirdi.

Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri yapılan oyuncu mahkemeye elleri kelepçeli götürülürken kameralara yansıdı.

 

Uyuşturucu ihbarı üzerine gözaltına alınan Ayşegül Çınar emniyete götürülüyor.

Ayşegül Çınar, gözyaşları içinde verdiği ifadesinde hakkındaki tüm iddiaları reddetti ve “Arabadaki zararlı maddeler bana ait değil, hayatımda hiç yasaklı madde kullanmadım. Bana kurtulmaya çalıştığım ama beni sürekli beni tehdit eden eski erkek arkadaşım tuzak kurdu. Arabamın yedek anahtarı kaybolmuştu, onun aldığını tahmin ediyorum” dedi.

Çınar’la beraber gözaltına alınan nimet adlı kız arkadaşı ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu çıkarıldıkları mahkemede ‘Zararlı Madde Ticareti Yapma’ suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Ayşegül Çınar, olay sonrası rol aldığı dönem dizisinin kadrosundan çıkarıldı.

Genç oyuncu, avukatı Serdar Öktem’in şu açıklamasını sosyal medya sayfasından yayınladı:

“Maalesef kurulan kumpas sonucunda müvekkilim, ülkemizde yaptırımı oldukça ağır olan bir suç isnadı ile gözaltına alınmıştır. Ancak alınan ifadelerden, kamera kayıtlarından, dosyada toplanan delillerden açıkça anlaşıldığı üzere kumpas sonuçsuz kalmış ve müvekkil serbest bırakılmış, böylece adalet tecelli etmiştir.”