“Yasak aşk” yaşadığı erkeği öldüren kadın: Namusumu temizledim

Yayın tarihi: 12 Temmuz 2022 Salı 8:49 am - Güncelleme: 12 Temmuz 2022 Salı 8:54 am

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşayan Fatma Yiğit, tartıştığı Ferhat Demir’i sokak ortasında av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Kadın cesedin başına oturup polisin gelmesini bekledi. Yiğit’in savcılık ifadesinde, “Babam ‘ya kendini ya o adamı öldür namusunu temizle’ dedi. Ben de namusumu temizledim” dediği öğrenildi.

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesine bağlı Mizaryolu Mahallesi’nde 3 çocuk annesi Fatma Yiğit, ile Ferhat Demir arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Yiğit, yanında getirdiği av tüfeği ile Ferhat Demir’e ateş açtı. Ferhat Demir olay yerinde hayatını kaybederken, Fatma Yiğit ise cesedin başında polisin gelmesini bekledi. Olay anı da çevredekiler tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

İhbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri Yiğit’i gözaltına alırken, Ferhat Demir’in cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Suruç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

“NAMUSUMU TEMİZLEDİM”

Ferhat Demir’i öldüren Fatma Yiğit’in ifadesi ortaya çıktı. Buna göre Yiğit, ifadesinde “Babam ‘ya kendini ya o adamı öldür namusunu temizle’ dedi. Ben de namusumu temizledim” şeklinde konuştu.

Suruç’ta bir kadın tartıştığı erkeğe 13 kurşun sıktı