Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’i darp eden saldırgan tutuklandı

Yayın tarihi: 2 Eylül 2024 Pazartesi 6:36 pm - Güncelleme: 2 Eylül 2024 Pazartesi 6:42 pm

Kadıköy’de, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen‘e yönelik saldırının şüphelisi E.G, savcılığa teslim oldu. Mahkemeye çıkartılan E.G. tutuklandı.

İstanbul’da oynanan Fenerbahçe – Alanyaspor mücadelesini izleyen Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen, maçtan sonra otoparktan çıkarken gişe görevlisinin gün sonu raporu aldığı için bir süre beklemek zorunda kaldı. Bu sırada İşçimen’in arkasında bulunan bir araç kornaya bastı. İşçimen araç sürücüsünü uyarmak için aracından indi. İşçimen araç içindeki kişiyi uyardığı sırada otomobilde bulunan bir diğer kişi bir anda İşçimen’e yumruk attı. Yumruğun etkisiyle sarsılan İşçimen yere düştü. Çevredekiler olayı engellemeye çalışırken saldırgan kaçtı.

Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Necip Cem İşçimen’e maç çıkışı yumruklu saldırı!

TUTUKLU SAYISI İKİYE YÜKSELDİ

İşçimen’i darp ettiği belirlenen firari şüpheli E.G, soruşturmanın yürütüldüğü Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına giderek teslim oldu. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen şüpheli, işlemlerinin tamamlanması sonrası sevk edildiği mahkemece tutuklandı. İşçimen’e hakaret ettiği belirlenen T.T.İ. yakalanmış, sevk edildiği adli makamlarca adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Şüpheli T.T.İ, toplanan yeni deliller doğrultusunda tekrar çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

 

Kaynak: TELE1