Yardım şovu böyle olur!

Yayın tarihi: 21 Nisan 2020 Salı 12:02 pm - Güncelleme: 21 Nisan 2020 Salı 12:04 pm

Yurttaşlara yardım yapan CHP’li belediyelere FETÖ ve PKK benzetmesinde bulunan AKP’li cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisi Balıkesir’de yardım kolileri dağıttı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP’li belediyelerin koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara yönelik hizmetleri için FETÖ ve PKK benzetmesinde bulunmuştu.

Erdoğan’ın PKK-FETÖ benzetmesi yaptığı başkan konuştu: Halk istedi ekmek dağıttık…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelere gönderdiği yardım kolilerinin ve koronavirüsle mücadele için kullanılan maske, eldiven, dezenfektan gibi malzemelerin AKP teşkilatlarınca dağıtıldığı ortaya çıktı. Görüntülerin hafta sonuna ait olduğu öğrenilirken CHP İl Başkanı Serkan Sarı, “AKP ilçe başkanları ve partililere sokağa çıkma yasağı yok mu” diye sordu. Sarı, Büyükşehir Belediyesi’ni siyaset yapmakla suçladı.

CHP’li belediyelerin ekmek dağıtmasına ‘paralel yapı’ diyen AKP’nin belediyesi ekmek dağıttı

“BAŞINI GÖMDÜĞÜN KUMDAN ÇIKAR PARTİNE BAK”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan sosyal medya hesabından AKP’lilerin vatandaşlara AKP logosu basılmış kutularla yaptığı yardımın ekran görüntülerini paylaştı.

Tuncay Özkan isim vermeden Erdoğan’ın “CHP’li belediyelerin salgınla mücadele kurallarını hiçe sayarak giriştikleri shov yapmaktır” sözlerine göndermede bulunarak “Şov yapanları arıyorsan başını gömdüğünden kumdan çıkar partine bak!” dedi.