Yardım çığlığıyla Türkiye’nin gündemine giren Tuğba ve babası hakkında flaş iddianame

Yayın tarihi: 15 Ekim 2019 Salı 4:36 pm - Güncelleme: 15 Ekim 2019 Salı 6:31 pm

Taksim Tarlabaşı’nda babası tarafından şiddet gören Tuğba A.’nın babası Muzaffer A. hakkında iddaname düzenlendi. Tutuklanan baba hakkında, “alt soya karşı kasten yaralama” suçundan ceza istenirken, Tuğba A. hakkında ise “üst soya karşı kasten yaralama suçu”ndan iddianame düzenlendi.

Çığlıklarıyla Türkiye’nin gündemine oturan Tuğba konuştu

Taksim Tarlabaşı’nda babası tarafından şiddet gördüğü görüntüler sosyal medyada yayınlandıktan sonra Türkiye’nin gündemine giren Tuğba A. ve babası Muzaffer A. hakkında iddianame hazırlandı. Görüntülerin yayılmasından sonra tutuklanan baba Muzaffer A. hakkında, Baba Muzaffer A. hakkında “alt soya karşı kasten yaralama” suçundan ceza istendi.

Haluk Levent’in yardım edeceğini açıkladığı ve kardeşinin ailesine şiddet uyguladığı iddia ettiği Tuğba A. hakkında ise “üst soya karşı kasten yaralama suçu”ndan iddianame düzenlendi.

Babası tarafından şiddete maruz kaldığı görüntüler sosyal medyada paylaşıldıktan sonra açıklama yapan Tuğba A., çocukluğundan beri şiddet gördüğünü söylemiş, gördüğüm şiddet nedeniyle bir yere şikayet edileceğini eskiden bilmiyordum o bilince sahip değildim. Bir de tamamen anne babamın eline baktığım için yapabileceğim bir şey yoktu” demişti.