Yapımcılardan ‘Senaristimi çaldın’ kavgası!

Yayın tarihi: 11 Ağustos 2023 Cuma 11:19 am - Güncelleme: 11 Ağustos 2023 Cuma 11:19 am

İki büyük yapımcı Medyapım’ın patronu Fatih Aksoy ile O3 Medya’nın sahibi Saner Ayar arasında Kızılcık Şerbeti‘nin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür için kavga çıktı.

Dizi sektöründe çalışma saatleri, ekonomik eşitsizlik konuşula dursun ünlü isimlerin uğrak yeri olan bir mekanda ilginç bir olay yaşandı. Dizi dünyasının iki usta yapımcısı Fatih Aksoy ile Saner Ayar geçen sezonun en çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti ve geçtiğimiz aylarda final yapan Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ve Zeynep Gür için kavga etti.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ünlü bir mekanda karşılaşan Saner Ayar ve Fatih Aksoy kavga etti. 6 yıl boyunca Yasak Elma dizisinde beraber çalıştığı başarılı senaristler Melis Civelek ile Zeynep Gür’ü transfer eden Saner Ayar’ı görünce gerilen Aksoy “Sen benim senaristlerimi nasıl alırsın?” diyerek hesap sordu.

KAVGAYI MEHMET OKUR AYIRDI

Duruma sinirlenen Saner Ayar da sert bir şekilde karşılık verince ortalık karıştı. İkili arasında çıkan arbede çevredekilerin araya girmesiyle büyümeden engellendi. Kavgayı ayıranlar arasında eski milli basketbolcu Mehmet Okur’un da olduğu belirtildi.

Saner Ayar, geçen günlerde Melis Civelek ile Zeynep Gür’le Özge Özpirinçci’nin başrol oynayacağı “Sandık Kokusu” dizisi için anlaştığını duyurmuştu.

Kızılcık Şerbeti’nin yeni sezonunda sürpriz gelişme! Nursema başkasına aşık oluyor