Yanlış anlaşılma sonucundaki ev baskını mahalleyi karıştırdı, 2 kişi bıçaklandı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 8:13 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 8:13 pm

Zeytinburnu’nda 17 ve 19 yaşındaki iki kız, evden kaçtıktan sonra yabancı uyruklu arkadaşlarının telefonunu kullanarak ailelerini aradı. Kızlarının kaçırıldığını düşünen aile gencin evini bastı. Baskında 2 kişi bıçaklandı, evden kaçan kızlar ise kimlik kontrolü sırasında bulundu.

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesine bağlı Çırpıcı Mahallesi’nde iddialara göre dün gece 17 yaşındaki genç kız ve 19 yaşındaki teyzesi evi terk etti. Yanlarına telefon almayan genç kızlar, aynı mahallede oturan yabancı uyruklu arkadaşlarının cep telefonunu kullanarak ailelerine haber verdi.

Kızlar eve dönmeyince aile, kaçırdığını düşündükleri yabancı uyruklu gencin evini taşladı. Yabancı uyruklu genç ise aileden 2 kişiyi bıçakladı. Mahallede duyulmasıyla birlikte olaylar daha da büyüdü. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda çevik kuvvet polisi sevk edildi.

Uzun uğraşlar sonunda kalabalık grup dağıtıldı. Evden kaçan 17 ve 19 yaşlarındaki iki genç kız ise polis ekiplerince Bahçelievler’de kimlik kontrolü sırasında bulundu. Yabancı uyruklu genç polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Prof. Esin Davutoğlu Şenol’un kapısına dana dili bırakan bakın kim çıktı!