Yangını görüntüleyen gazetecilere saldırı!

Yayın tarihi: 22 Eylül 2021 Çarşamba 5:46 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 11:23 am

Şile’de elektrik fabrikasındaki yangını görüntülemek isteyen gazetecilere fabrika yetkilileriyle çalışanları saldırdı. Silah gösterip, küfür ve tehditler savuran kişileri jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi.

Şile’de bir fabrikada patlamanın ardından yangın çıktı. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangın kontrol altına alındı.

İstanbul Şile’de Avcıkoru Mahallesi Alkan Sokak’taki bir fabrikada henüz belirlenemeyen patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıktı. Olay yerine Anadolu Yakası’nda bulunan çok sayıda itfaiye ekibi gönderildi.

Elektrik malzemeleri üretimi yaptığı belirtilen ve zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangına yangın söndürme helikopterinin yanı sıra İstanbul İtfaiyesi de 22 araç 76 personel, 10 ekiple yangına müdahale edildi.

Dumandan etkilenen bazı kişilere olay yerindeki sağlık ekiplerince müdahale edildi. Yangının itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından kontrol altına alındığı, soğutma çalışmalarının ise sürdüğü bildirildi.

GAZETECİLERE SALDIRI!

Bir gazeteci, fabrikanın yöneticilerinden birisi tarafından silahla tehdit edilip, dışarıya çıkarıldı. Daha sonra olay yerine gelen diğer gazeteciler de fabrika çalışanları tarafından saldırıya uğradı. Küfür ve tehditler savuran kişileri jandarma ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Yaşananlar kameralara yansıdı.

Şile’de fabrikada patlama ve yangın