Yangın söndürme ekiplerine su taşırken hayatını kaybeden Şahin’in son paylaşımı

Yayın tarihi: 30 Temmuz 2021 Cuma 9:20 am - Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 10:31 am

Şahin Akdemir isimli yurttaş, Muğla’nın Marmaris ilçesinde çıkan yangını söndürme çalışmalarına katılmıştı. Dumandan zehirlenerek yaşamını yitiren Akdemir’in hayatını kaybetmeden önce yaptığı son paylaşım ortaya çıktı. Akdemir’in paylaşımında “Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin” dediği görüldü.

Marmaris’te öğlen saatlerinde çıkan ve bir anda büyüyen yangını söndürme çalışmaları devam ederken, alevlere müdahale eden ekiplere yardımcı olmaya çalışan 25 yaşındaki Şahin Akdemir’in dumandan zehirlenerek hayatını kaybettiği öğrenildi. Akdemir’in cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aslen Köyceğizli olan ve uzun yıllardır Ortaca ilçesinde yaşayan Şahin Akdemir’in, Marmaris’te turizm sektöründe çalıştığı öğrenildi. Akdemir’in, yangına müdahaleye yardım etmek için motosikleti ile bölgeye gittiği ve yangın söndürme çalışmasında gönüllü olarak ekiplere destek verdiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Şahin Akdemir’in 1 ay önce çıkan yangında da gönüllü olarak itfaiyecilere su taşıdığı öğrenildi.

ÖLMEDEN ÖNCE ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞMIŞ

Bu arada Şahin Akdemir’in sosyal medya hesabından yangında paylaşım yaptığı ortaya çıktı. Yangına motosikleti ile gidişini yayınlayan Şahin Akdemir, “Su taşımaya devam, yangıncılara su taşıyacağız yine, Allah hayırlarımızı kabul eylesin” dediği duyuluyor. Bir diğer görüntüde ise yüzündeki duman lekeleri dikkat çeken Şahin Akdemir, “Yangın hala devam ediyor biz su taşıyoruz hala” ifadelerini kullandı.

Marmaris de cehennemi yaşıyor! 1 kişi hayatını kaybetti