‘Yandım yandım şarkısını Kabe için yazdım’ dedi, bankanın reklam yüzü oldu!

Yayın tarihi: 22 Ocak 2019 Salı 7:09 am - Güncelleme: 22 Ocak 2019 Salı 7:09 am

‘Yandım yandım’ şarkısını ‘Kabe’ için yazdığı sözlerininin yankıları sürerken, MFÖ grubu banka reklamında rol aldı.

Mazhar Alanson, Özkan Uğur ve Fuat Güner’den oluşan grup Garanti Bankası’nın reklam yüzü oldu. Müzik grubunun üyeleri reklam filminde bankanın yeni kartını tanıttı. Üç müzik adamı reklamda bir tartışma anını canlandırdı.

20 YIL ÖNCE BAŞKA ANLATMIŞTI

AKP’li Üsküdar Belediyesi’nin düzenlediği konserde ‘Yandım, yandım’ adlı şarkısını ‘Kabe‘ için yazdığını söylemişti. Ancak, Mazhar Alanson’un, 20 yıl önceki televizyon programında aynı parçanın Bodrum’u anlattığını söylediği ortaya çıkmıştı. Mahzar Alanson’n bu sözleri, büyük tepki çekmiş, iktidara yanaşma olarak değerlendirilmişti.

Mahzar Alanson: Yandım’ı Medine’de yazdım

Alanson. AKP’li Üsküdar Belediye BaşkanıHilmi Türkmen’in de katıldığı konserde, “‘Yandım Yandım’ kısmını Medine’de yazdım. Yandım’ı birinci gün not defterime düşüyorum.İkinci gün ‘Ah ki ne yandım’ yazmışım. Şimdi ben nerede yazmış olduğumu söylemesem, şarkıyı size açıklamasam siz onu bir aşk şarkısı olarak dinliyorsunuz. Sonra bana şarkılar söyleten kadın mevzusu olmuş. Mesela ‘Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz” demişti.

Mahzar Alanson kendi sözleriyle kendini yalanlıyor: ‘Kabe’ye değil Bodrum’a yanmış’

Ceylan Ertem’den Mazhar Alanson’a tepki