Yandaş TV’lerin İnce sevgisi

Yayın tarihi: 13 Ağustos 2020 Perşembe 11:50 am - Güncelleme: 13 Ağustos 2020 Perşembe 11:50 am

AKP’ye yakın medya organları, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tam sansür uyguladıkları Muharrem İnce’nin basın toplantısını an be an yayınladı.

CHP’den ayrılarak parti kuracağı öne sürülen Muharrem İnce, basın toplantısı düzenledi. İnce, “Türkiye’nin barışmaya ve adil bölüşmeye ihtiyacı vardır. Hareketimizin adı ‘Bin Günde Memleket’ hareketidir.” ifadelerini kullanırken, yeni parti kurmanın sinyallerini verdi.

Muharrem İnce’den “Seçim gecesi neredeydin?” sorusuna ilk cevap

YANDAŞ MEDYA CANLI YAYINLADI

Yeni Şafak ve A Haber’in, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tam sansür uyguladığı Muharrem İnce’nin basın toplantısını canlı yayınlaması ise dikkatlerden kaçmadı. AKP’ye yakın medya organları, son dönemde İnce’nin yeni parti kuracağına yönelik iddialara tam destek veriyor.

 

İNCE, YANDAŞ MEDYAYI HEDEF ALDI

CHP’den ayrılıp başka bir parti kurup kuramayacağını yakından takip eden yandaş medyaya da söz söyleyen İnce “Yandaş medyaya gelince. Bana olan yakınlığımız gözlerimi yaşartıyor. Ne kadar çok beni seviyormuşsunuz da ben anlayamamışım! Ama memleket hareketi gerçekleri haykırmaya başladığında ekranlarınızı bana kapatacağınızı biliyorum ama merak etmeyin memleket hareketi medyayı da özgürleştirecektir” dedi.