Yandaş Sabah yazarı ‘Gezi Direnişi’ üzerinden Z kuşağına saldırdı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2020 Pazar 10:31 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2020 Pazar 10:31 am

Yandaş Sabah yazarı Engin Ardıç, “Şu ünlü Gezi olaylarına “acayip karı kız düşüyormuş abi” deyip katılan Z çocuklarının sayısını bilseniz şaşardınız.” sözleriyle hem Z kuşağını hem de Gezi Direnişini seviyesiz bir üslupla diline doladı.

Araştırmalarda ‘Z kuşağı’nın AKP’ye oy vermediği ortaya çıkınca yazılarında z kuşağına hakaretler etmeye başlayan Sabah yazarı Engin Ardıç, bu kez de ‘jigololuk‘ vaadiyle dolandırılanları yazdığı yazısında konuyu ‘z kuşağı’na ve Gezi Direnişine getirdi.

Milyonlarca liralık ‘jigolo’ tuzağı!

Z kUŞAĞINA VE GEZİ DİRENİŞİNE SALDIRDI

Ardıç, “Şu ünlü Gezi olaylarına “acayip karı kız düşüyormuş abi” deyip katılan Z çocuklarının sayısını bilseniz şaşardınız.” diyerek bir kez daha hem ‘z kuşağı’nı hem de Gezi Direnişini seviyesiz bir üslupla diline doladı.

ARDIÇ Z KUŞAĞINA HAKARETLER YAĞDIRMIŞTI

Yandaş Sabah yazarı Engin Ardıç, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a dislike atmalarıyla gündem olan gençlere (Z kuşağı) hakaret etti. Ardıç, “Z kuşağı dedikleri, ‘elektronik bağımlısı’ bir kuşaktır. Bilgileri bilgisayarda karşılarına çıkan çoğu zırva ve yalan yanlış ‘site malumatıyla’ sınırlıdır. Özgüvenleri de ‘tavan’ yapmış, küstahlık, saldırganlık, pervasızlık, şımarıklık ve arsızlık boyutlarına ulaşmıştır. İçlerinde ‘mal ergen’ tabir edilenlerin oranı hayli yüksek” ifadelerini kullanmıştı.

Z kuşağına hakaretler yağdıran Engin Ardıç: Bol bol ‘bedava megabayt’ dağıtmak tek çıkar yol gibi