Yandaş medyaya ikinci ‘Haberi Görme’ talimatı

Yayın tarihi: 31 Ocak 2022 Pazartesi 1:40 pm - Güncelleme: 31 Ocak 2022 Pazartesi 2:24 pm

Yandaş medya Erdoğan’ın Sezen Aksu için söylediği ‘Dilini koparırım’dan sonra çocuğa, Kılıçdaroğlu’na ‘Hain‘ dedirtmeyi de görmedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sezen Aksu’ya ‘Dilini kopartmak boynumuzun borcu’ sözleri basına servis edilmemesi nedeniyle yandaş medyada yer almamıştı. Benzer bir olay da Trabzon’da yaşandı. Bir çocuğun Erdoğan’ın elinden mikrofon alarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na ettiği hakaret yine yandaş medyada yer almadı.

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ adı şarkısı üzerinden Sezen Aksu’yu “Dilini kopartmak bizim görevimiz” diyerek hedef almıştı. Erdoğan’ın cuma namazı sonrası camide çekilen bu görüntüleri basına servis ettirilmemesine rağmen bir yurttaşın telefon kamerasıyla o anları kaydetmesinin ardından muhalif basında yayılmış ve Erdoğan’ın sözleri çok tepki çekmişti. Altun tarafından servis edilmeyen görüntüler yandaş basında hiç yer almamıştı.

TIKLAYIN | Erdoğan Sezen Aksu’yu hedef aldı: Uzanan dilleri koparmak görevimizdir

Erdoğan Sezen Aksu’yu hedef aldı: Uzanan dilleri koparmak görevimizdir

TIKLAYIN | Erdoğan’a tepki yağdı: Sıra sanatçı dili koparmaya mı geldi?

Erdoğan’a tepki yağdı: Sıra sanatçı dili koparmaya mı geldi?

 

YANDAŞ BASINA İKİNCİ ‘SUS’ TALİMATI

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da yaptığı bir açılışta bir çocuğun kürsüye çağırarak konuşturması siyasetçiler ve yurttaşların tepkisini çekmişti. Erdoğan’dan hapiste olan babasının çıkartılmasını isteyen çocuk “Verin bana mikrofonu” dedikten sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hakarette bulunarak, “Bay Kemal kim? O adam hain hain. Burada en iyi adam ona oyunuzu verin” diye seslendi. Yandaş medya tıpkı Sezen Aksu’nun tehdit edilmesinde olduğu gibi Kılıçdaroğlu’na hain denilmesine de tek satır yer vermedi.

TIKLAYIN | Erdoğan’ın mikrofon uzattığı küçük çocuk Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyerek iktidar için oy istedi

Erdoğan’ın mikrofon uzattığı küçük çocuk Kılıçdaroğlu’na ‘hain’ diyerek iktidar için oy istedi

TIKLAYIN | Küçücük çocuğun siyasete alet edilmesine tepki yağdı!

Küçücük çocuğun siyasete alet edilmesine tepki yağdı!