Yandaş medya ‘İmamoğlu vatandaşı tokatlıyor’ demişti… Gerçek ortaya çıktı!

Yayın tarihi: 28 Mayıs 2019 Salı 3:21 pm - Güncelleme: 28 Mayıs 2019 Salı 10:10 pm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin seçilmiş Başkanı Ekrem İmamoğlu, Arnavutköy’de gerçekleştirdiği seçim turunda halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bir esnaf, İmamoğlu’na, dün akşamki Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, yandaş medyanın hazırladığı ve sosyal medyaya düşen ”yalan kumpas videosu”nu sordu. İmamoğlu, videonun tamamını izletmek istese de esnaftan olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine İmamoğlu, ”Bilgin olmadan hiç kimseyi suçlama. Günah işliyorsun şu anda. Zavallı medya bile tamamını yayınlamaktan çekiniyor. Genç bir insan olarak sana söylüyorum. Çoluğuna, çocuğuna, sana kim iftira atabilir” dedi. Esnaftan, ”Kimse atamaz” yanıtını alan İmamoğlu, ”Bana da atamaz” diyerek karşılık verdi.

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun esnaf ziyaretinde bir vatandaşla girdiği tartışma çok sayıda paylaşım almıştı. İmamoğlu’nun konuştuğu esnafın yanağına dokunması ise bazı basın organlarında ‘İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ ifadeleriyle yer aldı.

Ekrem İmamoğlu aslında ne dedi? İşte o konuşmanın montajlanmış ve gerçek hali

Seçilmiş İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 23 Haziran seçim çalışmalarına Arnavutköy Ömerli Mahallesi’nde devam etti. İmamoğlu’nun seçim aracını gören vatandaşlar, otobüsten inen seçilmiş İBB Başkanı’na sevgi gösterilerinde bulundu. Vatandaşlar, İmamoğlu ile ”selfie” yapabilmek için birbirleriyle yarıştı. Bir vatandaşın, ”17 senedir bu anı bekliyordum. Başkanım öpeceğim, öpeceğim” demesi gülüşmelere neden oldu. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında, zorlukla da olsa esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi. İmamoğlu’na, KİPTAŞ AVM içinde pizzacılık yapan bir esnaf, dünkü Habertürk canlı yayınında sorulan bir soru üzerine, sosyal medyaya düşen ”kumpas videosu”nu sordu.

Ekrem İmamoğlu’ndan montaj video açıklaması: “Bu aklı kıtların, cahillerin aklı bu tarz işlere çalışıyor…”

İmamoğlu ile esnaf arasında yaşanan bu diyalog sosyal medyada çok sayıda paylaşım alırken, İmamoğlu’nun tartışma esnasında esnafın yanağına dokunması bazı basın organlarında ‘İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ ifadeleriyle yer aldı.

TAKVİM: ‘SEVGİ PITIRCIĞI İMAMOĞLU GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERİYOR’ 

Takvim gazetesinde ‘Sevgi pıtırcığı İmamoğlu vatandaşa tokat attı’ başlığıyla verilen haberde, “CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul yerel seçimleri için meydanlarda gerçek yüzünü göstermeye devam ediyor” ifadeleri kullanıldı.

STAR: ​‘İMAMOĞLU AZARLIYOR’

Star gazetesi ise, İmamoğlu ile esnaf arasında geçen diyaloğu ‘İmamoğlu vatandaşı azarladı’ başlığıyla servis etti.

İşte sosyal medyada dolaşan o video:

Akit’in videoyu servis ettiği haberin kapağı: