Yandaş medyanın montajlayarak servis ettiği Can Ataklı’nın konuşmasının tamamı
2 Aralık 2020 ÇarşambaYandaş medya ve Aktroller TELE1 sunucusu Gazeteci Can Ataklı’nın sözlerini keserek, hatta söylenmemiş sözleri de habere ekleyerek algı operasyonu yaptı.
AKP’ye yakınlığıyla bilinen Akit, Akşam, Bölge Gündem, Takvim ve AKP’li isimlerin daha konuşmadan sözlerini yayınlayan Haber7 gibi yandaş medya organları, TELE1 sunucusu Can Ataklı’nın sözlerini kesip biçerek servis etti. Sosyal medyada da yeşil toplu hesaplar ve aktroller montajlanan görüntüler üzerinden algı operasyonu başlattı.
Gazeteci Can Ataklı kendisine ait sosyal medya hesabından, yapılan algı operasyonu için “UTANÇ VERİCİ: TELE1’de yaptığım konuşmayı kesip biçip bir de üstüne söylenmemiş bir lafı eklemişler. Zavallı troller de her zaman olduğu gibi gerçeği saklayıp haysiyet cellatlığı yapıyor. Bu şerefsizliğe cevap bile verilmez. Yüreğiniz varsa tamamını yayınlasanıza.” dedi.
UTANÇ VERİCİ: TELE1’de yaptığım konuşmayı kesip biçip bir de üstüne söylenmemiş bir lafı eklemişler. Zavallı troller de her zaman olduğu gibi gerçeği saklayıp haysiyet cellatlığı yapıyor. Bu şerefsizliğe cevap bile verilmez. Yüreğiniz varsa tamamını yayınlasanıza.
— Can Ataklı (@can_atakli_) December 2, 2020
İŞTE YANDAŞ MEDYANIN YAPTIĞI HABERLER
Benzer Haberler
Can Ataklı’ya ‘türbanlı öğretmen’ cezası
06/07/2022 16:10
Yanardağ ‘Nereye harcıyorsunuz?’ diye sordu, RTÜK’ün yanıtı para cezası oldu
06/07/2022 14:57
Düzce sel felaketinde kaybolan kepçe operatörü ölü bulundu
06/07/2022 10:11
Akit yine maden buldu! Takipçileri dalga geçti
05/07/2022 22:00
Akit programcısı laikliği savunanlara hakaretler yağdırdı
30/06/2022 8:21
Yanardağ’dan RTÜK Başkanı’na açık çağrı: 24 Temmuz’da TELE1’e bekliyorum
29/06/2022 22:47