Yandaşların hedef göstermesinden sonra gözaltına alınan Taylan Kulaçoğlu hakkında flaş gelişme

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2020 Pazar 5:31 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 Pazar 8:25 pm

AKP’ye yakın yandaş medya ve Aktroller tarafından bir süredir hedef gösterilen Taylan Kulaçoğlu Ayvalık’ta gözaltına alındı. Avukat Dilara Kara, Kulaçoğlu’nun yarın adliyeye sevk edileceğini duyurdu.

AKP’ye yakın basın kuruluşları ve Aktroller tarafından bir süredir hedef gösterilen Taylan Kulaçoğlu gözaltına alındığını duyurdu.

HEDEF GÖSTERİLMİŞTİ

RedHack soruşturması kapsamında 2013 yılında iki kez gözaltına alınan, delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakılan Taylan Kulaçoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın hacklenmesi sonrası gözaltına alınmıştı. Kulaçoğlu bir süredir yapılan haberler ve sosyal medya saldırıları ile hedef gösterildiğini ve düğmeye basıldığını söylemişti.

Kulaçoğlu bugün yaptığı paylaşımda ise gözaltına alındığını duyurdu. Kulaçoğlu’nun neden gözaltına alındığı ise henüz yetkililer tarafından açıklanmadı.

AVUKATI DUYURDU

Taylan Kulaçoğlu’nun avukatı Dilara Kara, Kulaçoğlu’nun yarın adliyeye sevk edileceğini duyurdu.

Avukat Kara, “Taylan Kulaçoğlu, ifade işleminin tamamlanmasının ardından bırakılacaktı. Ancak her ne olduysa(!) bir anda savcının karar değiştirmesiyle yarın adliyeye sevk edileceğini öğrendim” ifadelerini kullandı.