Bakın Fahrettin Koca’nın videosundaki çocuk kim çıktı!

Yayın tarihi: 23 Nisan 2021 Cuma 8:54 pm - Güncelleme: 23 Nisan 2021 Cuma 9:35 pm

Basın açıklama yapacağını duyuran Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir çocuğun açıklama yaptığı videoyu paylaştı. Bunun üzerine A Haber çocuğun Bakan Koca’nın torunu olduğunu yazdı, tepkiler gelince sildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 16.15’de basın açıklaması yapacağını duyurdu. Koca’nın duyurusunun ardından meraklı bekleyiş başlarken Koca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğuna oturttuğu bir çocuğun videosunu paylaştı.

İLGİLİ HABER | Fahrettin Koca trolledi

A Haber’in Bakan Koca ile ilgili yaptığı haber ise dikkat çekti. A Haber, “Bakan Fahrettin Koca koltuğunu torununa devretti” şeklindeki haber yaptı ve duyurdu. A Haber’in haberi üzerine, Bakan Koca’ya sosyal medya hesabından tepkiler yükseldi. Bunun üzerine A Haber, konuyla ilgili haberini kaldırdı ve paylaşımları da sildi. Bakanlık kaynaklarından Odatv’ye verilen bilgiye göre ise videodaki çocuğun, Fahrettin Koca’nın torunu olmadığı aktarıldı.

BAKAN KOCA DA AÇIKLAMA YAPTI

Bakan Koca, ‘yaklaşma bana’ videosundaki çocuk olup olmadığı sorusuna “Evet o evladımız. Mustafa Erkam Ordulu. Fatsa TOKİ İlkokulu’nda okuyor. Torunum değil ama bazen benim yerime açıklama yapıyor” yanıtını verdi.

İşte A Haber’in paylaşımı ve haberi: