Yandaş A Spor’da Erman Toroğlu Başakşehir’in gerçekten nasıl şampiyon olduğunu açıkladı

Yayın tarihi: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 10:18 am - Güncelleme: 20 Temmuz 2020 Pazartesi 10:26 am

Süper Lig’in bitimine bir hafta kala Başakşehir şampiyonluğunu ilan etti. Yandaş kanal A Spor canlı yayınından spor yorumcusu Erman Toroğlu, koruyucu maskesini gözlerine çekerek “Maskeli balo bitti” ifadelerini kullandı. Maçın bitiminin ardından AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan sahaya inerek şampiyonluk kutlamasına katılmıştı.

Spor yorumcusu Erman Toroğlu, Başakşehir’in şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in şampiyonu Başakşehir

“Maskeli balo bitti” ifadelerini kullanan Toroğlu, şampiyonluğun tartışmalı olduğu imasında bulundu. A Spor’da Takım Oyunu programında konuşan Erman Toroğlu, “Maskeli balo oynandı. Balonun esas oğlanı şampiyon oldu. Tebrik ediyorum onları, içeride, dışarıda iyi oynadılar. O statta benim anlayamadığım şeyler oldu. Yıllarca oluyor, beni savcılığa filan veriyorlar ama ben bu senenin adını maskeli balo koydum.” şeklinde konuştu.

Toroğlu’nun bu açıklamaları yaparken, koronavirüs nedeniyle taktığı maskesini gözlerinin üzerine çekmesi de dikkat çekti. Öte yandan Reha Kapsal da sezonun şaibeli geçtiğini ifade etti.

‘BU KADAR ŞAİBELİ BİR SEZON DAHA YAŞANMADI’

Kapsal, aynı programda “Bu kadar şaibeli bir sezon daha yaşanmadı. Bu kadar hakem hatasının insanların gözüne sokulduğu bir sezon daha geçilmedi. 4 büyük kulübe sırayla kademeli hakem hatalarının olduğu. Bu kadar bariz maçların bir taraftan diğer tarafa verildiği. Küme düşen takımlar içinde aynısı. Şampiyonluk yarışından takımların bu kadar alaşağı edildiği bir sezon daha sın yıllarda olmadı.” ifadelerini kullandı.

BİLAL ERDOĞAN ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA KATILDI

Süper Lig tarihinde Başakşehir 6. defa şampiyon olan takım oldu. AKP’li Cumhurbaşkanının oğlu Bilal Erdoğan’da Başakşehir-Kayserispor maçını tribünden takip etti. Maçın bitiminin ardından Erdoğan sahaya inerek şampiyonluk kutlaması yaptı. Erdoğan, oyuncuların şampiyonluk pozuna da dahil oldu.

Süper Lig’in kısa özeti: Bilal’in fendi Berat’ı yendi