Yamyamlık! Zengin olmak için oğlunun kız arkadaşının göğsünü ve kalbini yedi

Yayın tarihi: 2 Ocak 2020 Perşembe 3:45 pm - Güncelleme: 2 Ocak 2020 Perşembe 3:45 pm

Oğlunun kız arkadaşının göğüslerini ve kalbini yiyen kadın, saatlerce kustuktan sonra amacına ulaştığını düşündü. Kadının bu şeytani töreni ailesini zengin kılmak için yaptığı belirtildi.

Nijerya’da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Şeytani bir tören düzenleyen kadın, ailesini zengin kılabilmek için oğlunun kız arkadaşını vahşice öldürüp, göğüslerini ve kalbini yedi. Korkunç olay 22 yaşındaki genç kadının cesedinin bulunmasıyla ortaya çıktı.

Bola Adeeko isimli kadının oğlunun kız arkadaşı olan 22 yaşındaki Favor Dalet-Oladele’yi kaçırdıktan sonra uyuştucu ilaç verdiği belirlendi. Ardından gerçekleştirdiği şeytani törenle genç kadının vücudunu parçalayan kadın, önce göğüslerini, ardından da kalbini yedi. Ritüelin ardından saatlerce kusan kadının akli dengesinin yerinde olup olmadığı araştırılıyor.

Kadının oğlu 23 yaşındaki Owolabi’nin sevgilisinin kaçırılmasına yardım ettiği ve annesine sunduğu iddia ediliyor. Polis kaynaklarının verdiği bilgilere göre Owolabi, annesinin keçi eti yediğini düşündüğünü ve kız arkadaşı Favor’a ne olduğu hakkında bir bilgisinin olmadığını ifade ettiğini söyledi.

Olayda kadının kocası Philip’in kilit rol oynadığı belirtilirken, genç kızın organlarını almadan önce havaneli kullanarak başını ezdiği adli tıp raporları ile kanıtlandı.

“ORGANLARI BEN ÇIKARDIM, KAFASINI OWOLABİ EZDİ”

Mahkeme öncesinde gazetecilerin sorularına cevap veren Philip, “Kalbini, göğüslerini ve diğer hayati organlarını çıkaran bendim, böylece onları ritüeller için kullanabildik. Ama kafasını bir havaneli ile parçalayan ben değildim. Owolabi bunu yaptı” diyerek oğlunu işaret etti.

Geçtiğimiz Aralık ayında kaybolan genç kız Lagos State Üniversitesi’nde sosyoloji öğrenimi görüyordu. Genç kızın ailesi kendisinden haber alamayınca durumu polise bildirdi.