Yale’in yeni All-in-One kamerası neler sunuyor?

Yayın tarihi: 8 Eylül 2019 Pazar 9:11 am - Güncelleme: 8 Eylül 2019 Pazar 9:11 am

Yale tarafından geliştirilen ve hem iç hem de dış mekan kamerası olarak kullanılabilen Yale All-in-One kamerası IFA 2019 etkinliğinde sergilendi. Peki Yale All-in-One neler sunuyor?

Kilit çözümleri ve akıllı güvenlik sistemleri alanında dünyanın lider markalarından Yale; 6 – 11 Eylül 2019 tarihleri arasında Berlin’de düzenlenen IFA 2019’a (Uluslararası Tüketici Elektroniği ve Teknolojileri Fuarı) katılıyor. Alanında Avrupa’nın en büyük, dünyanın sayılı fuarlarından biri olan IFA’da ‘Smart Living’ konseptindeki yeni ürünlerini de tanıtan Yale’in standı, teknoloji tutkunlarından büyük ilgi görüyor.

Hem iç hem de dış mekan kamerası olarak kullanılabilen All-in-One’ın, Yale View uygulaması üzerinden canlı görüntüleme, gerçek zamanlı konuşma ve hareket algılama özellikleri bulunuyor. Bu sayede örneğin evde olunmayan bir anda kurye geldiğinde, hareket algılama özelliği ev sahibinin kuryeyi görmesine ve karşılıklı konuşmasına imkan tanıyor.

Yale All-in-One

Yüksek aydınlatma ışığı ve güçlü siren sesi, gece karanlığında dahi ev sahiplerinin kapıya cevap vermeden önce kimin geldiğini görmesini sağlarken hırsızlara karşı da caydırıcı bir unsur oluşturuyor. Bağımsız cihaz olarak kullanılabilen All-in-One, mevcut güvenlik sistemlerine de kolayca entegre edilerek güvenliği üst seviyeye taşıyor.

Amazon Alexa iş birliği

Yale’in Smart Living ailesinin bir parçası olan All-in-One için Amazon Alexa ile bir iş birliği de bulunuyor. Bu sayede All-in-One kamera sisteminde, kullanıcılara benzersiz bir ses kontrolü ve bağlantı olanağı veriliyor.

Katlanabilir telefonlar göz kırpıyor: Huawei Mate X ve Samsung Galaxy Fold