Yakın arkadaşları İrfan Can Kahveci’yi sildi

Yayın tarihi: 1 Şubat 2021 Pazartesi 12:08 pm - Güncelleme: 1 Şubat 2021 Pazartesi 12:08 pm

Fenerbahçe, ezeli rakibi Galatasaray’ın da transfer gündemine gelen İrfan Can Kahveci’yi transfer etti. İrfan Can Kahveci’nin yakın arkadaşları Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı, İrfan Can ile olan tüm fotoğrafları silip takipten çıktı.

 

Süper Lig’de Medipol Başakşehir forması giyen İrfan Can Kahveci, hem Galatasaray hem de Fenerbahçe ile transferde anıldı. Futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer oldu. Transfer sonrasında Galatasaray’da oynayan iki futbolcu, İrfan Can Kahveci ile ilgili bazı paylaşımlarını sildi. Detaylar haberde…

KAHVE FOTOĞRAFI VE TRANSFER GÖNDERMESİ…

İrfan Can Kahveci’nin Galatasaray’a transferi gündeme geldiğinde, futbolcunun arkadaşlarından Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı gol sonrası ‘kahve’ göndermesi yapmış ve bu paylaşım transfer için davet olarak algılanmıştı.

OĞULCAN VE TAYLAN KAHVE FOTOĞRAFINI SİLDİ

Başakşehir ile yapılan görüşmeler sonrasında Fenerbahçe İrfan Can’ı transfer etti. Bu gelişmenin ardından Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı, Instagram’da İrfan Can Kahveci’yi takipten çıktı. Ayrıca iki futbolcu, gol sonrası kahve sevinci fotoğrafını da hesaplarından sildi.

DERBİ MAÇTA RAKİPLER

Fenerbahçe ile Galatasaray, Süper Lig’in 24. haftasında Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İrfan Can Kahveci, Oğulcan Çağlayan ve Taylan Antalyalı ile rakip olacak.