Yağmur Taktaş’ın ABD’deki sır ölümü! Teyzesi: O adam hayatına girdikten sonra oldu

Yayın tarihi: 25 Nisan 2024 Perşembe 8:29 pm - Güncelleme: 25 Nisan 2024 Perşembe 8:29 pm

ABD’de şüpheli şekilde yaşamını yitiren 28 yaşındaki sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş’ın ailesi hukuk mücadelesi başlattı. Aile “Yağmur ölmedi, öldürüldü” dedi. Taktaş’ın teyzesi, Yağmur’un erkek arkadaşını işaret etti.

Türkiye, Yağmur Taktaş’ı, katıldığı moda programında tanıdı.  Taktaş geçtiğimiz günlerde ABD’de yaşamını yitirdi. Taktaş’ın ölümündeki sır perdesi henüz aralanamazken ailesi Türk asıllı ABD’li erkek arkadaşını suçluyor.

Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş cinayetinde çarpıcı iddialar: Dayaktan dalağını kaybetti, saçları kazıtıldı

Sözcü’ye konuşan Taktaş’ın teyzesi, Türkiye’de 1 yıldır süren bir yargı süreci olduğunu belirtti. Yağmur’un daha önce defalarca darp edildiğini, baskı ve kıskançlık sebebiyle saçlarını bile erkek arkadaşının kazıttığını iddia etti. İddialara göre, Taktaş, defalarca yakınlarına zor durumda olduğunu yazdı. O mesajların üzerinden çok süre geçmeden Taktaş’ın ölüm haberini alan aile adeta yıkıldı. Taktaş’ın teyzesi yaşananları şöyle anlattı:

“Dalak patlıyor sonra diğer organlar da zarar görüyor. Normal bir ölüm de değil yani ölüme sebebiyet gibi. Çünkü biz arandığımızda hemen ameliyat için izin istediler, kızınız sabaha çıkamıyor olabilir dediler. Yani bu kadar ciddi.”

“YÜZDE YÜZ EMİNİZ”

Kanında yüksek dozda uyuşturucu maddeye rastlandığı belirtilen Taktaş’ın henüz ölüm nedeni belli değil. Taktaş ailesinin ilk aklına gelen kızlarını daha önce de darp ettiğini öne sürdükleri erkek arkadaş oldu.

Yağmur’un Amerika’da 4-5 gün hastanede yattığını söyleyen teyze, erkek arkadaşının da hapis yattığını belirtti.  Yağmur’un bildiğiniz kötü bir alışkanlığı var mıydı sorusunu ise şöyle yanıtladı:

“O adam hayatına girdikten sonra oldu. Ondan önce Yağmur’un asla kötü alışkanlığı yoktu. Benim elime doğdu, her şeyini bilirim. Eski haline ve yeni haline baktığınızda anlarsınız nasıl eziyet gördüğünü, yaşadığı çöküşü anlarsınız. Yağmur’a bir bakan bir daha bakardı. Güzel ve neşeliydi… Biz “Cinayet olabilir” bile demiyoruz. Yüzde yüz eminiz.”

İKİ ÜLKEDE ADALET ARAYIŞI

Ailenin şüphelerini destekleyecek gelişmeler de oldu. Taktaş hayatını kaybettikten sonra bir anda sosyal medyadaki profil fotoğrafı korku filmi karakteri ile değişti. Şifresini bilen tek kişinin de erkek arkadaşı olduğu düşünülüyor. “Doğal ölüm değil cinayet” diyen aile ABD’den gelecek otopsi raporunu bekliyor. İki ülkede de adalet arayışı sürüyor.

Kaynak: TELE1