Xiaomi Türkiye sonunda beklenen açıklamayı yaptı

Yayın tarihi: 15 Mayıs 2021 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 13 Mayıs 2021 Perşembe 1:48 pm

Xiaomi Türkiye’deki online mağazasını nihayet kullanıma sundu. İşte Xiaomi Türkiye tarafından yapılan açıklamanın detayları.

Xiaomi bir süredir ülkemizde dijital kanallardan hizmet vermek için çalışmalar yürütüyordu. Nihayetinde bu çalışmalarda sona gelindi. Akıllı telefon pazarındaki öncü isimlerden biri haline gelen Çinli şirket nihayet online mağazasını da kullanıma açtı.

Xiaomi Türkiye

Xiaomi’den konu ile ilgili yapılan açıklamada şu satırlara yer verildi.

Küresel teknoloji lideri Xiaomi, Türkiye’de Mi.com ile resmi çevrimiçi satışlara başladı.

Yenilikçi teknolojileriyle dünyadaki herkesin daha iyi bir yaşam sürmesi için adil fiyatlarla harika ürünler üreten Xiaomi, Türkiye’de yenilenen Mi.com web sitesi üzerinden online satışa başladı. Xiaomi Türkiye, Mi.com üzerinden çevrimiçi satışları kutlamak için Xiaomi Alışveriş Festivali’ni de başlattı ve belirli akıllı telefonlar ve ekosistem ürünlerinde 20 Mayıs tarihine kadar sürecek indirimler sunuyor.

Xiaomi Ülke Müdür Yardımcısı İrfan Öztürk, Mishoptr.com sayfasında yapılan satışların artık Mi.com üzerinden de devam edeceğini belirterek “Xiaomi, hem satış hem de müşteri memnuniyeti açısından Türkiye’nin bir numaralı akıllı telefon markası olmayı taahhüt ediyor. Bu kapsamda ürünlerimizin erişilebilirliğini ve genel müşteri deneyimini iyileştirmek için Mi.com üzerinden online satış yapmaya başladık. Geniş akıllı telefon, aksesuar ve akıllı cihaz yelpazemizi Türk tüketicilerimize Xiaomi Türkiye garantisiyle Mi.com’da sunmaya devam edeceğiz ” dedi.

En güncel Xiaomi kampanyalarına ve ürünlerine https://www.mi.com/tr/ adresinden ulaşılabiliyor.

Xiaomi Mi 11 Ultra 80W kablosuz şarj aleti ile geliyor