Xiaomi Redmi Note 8 ne kadar sattı?

Yayın tarihi: 22 Mayıs 2021 Cumartesi 7:30 am - Güncelleme: 21 Mayıs 2021 Cuma 5:52 pm

Xiaomi’nin yan markalarından biri olan Redmi müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Peki markanın popüler modeli Xiaomi Redmi Note 8 ne kadar sattı? İşte yanıtı.

Akıllı telefon pazarındaki fiyat / performans odaklı ürünlerle dikkatleri üzerine çeken Xiaomi müşteri kitlesini genişletmeye devam ediyor. Özellikle son 2 yıldır önemli oranda müşteri kazanan Çinli şirket bu başarısını yan markalarından biri olan Redmi’nin satışlarına borçlu.

Redmi modelleri Türkiye de dahil pek çok ülkede adeta yok satıyor. Özellikle de Redmi Note serisi cihazların hayli başarılı bir satış performansına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Hatta Note serisinin en çok tutulan modelinin de Redmi Note 8 olduğunu söylemek çok da yanlış olmaz.

Xiaomi Redmi Note 8

Az önce de belirttiğimiz üzere Redmi Note serisi modeller ülkemizde de hayli popüler. Fakat bu seride Redmi Note 8’in ayrı bir yere sahip olduğu da inkar edilemez bir gerçek. Tam bir f/p modeli olan Redmi Note 8 yaklaşık olarak 2 yıl önce satışa çıkmıştı.

Muazzam bir satış başarısı gösteren telefonun toplamda kaç adet sattığı Xiaomi tarafından açıklandı. Çinli üretici tarafından yapılan açıklamada Redmi Note 8’in toplamda 25 milyondan fazla sattığı belirtildi.

Dürüst olmak gerekirse 25 milyonluk satış rakamı hayli önemli bir başarı. Keza bu kadar telefon satamayan markalar varken tek bir modelin bu kadar satmış olması muazzam bir başarı.

Redmi Note 10 5G çıkış tarihi