Xiaomi Redmi akıllı telefonu bakın hangi özellikleri sunuyor

Yayın tarihi: 16 Kasım 2020 Pazartesi 9:00 am - Güncelleme: 15 Kasım 2020 Pazar 11:03 am

Xiaomi Redmi, gizemli telefonu ile geliyor. Bu cihazın batarya kapasitesi herkesi hayretler içerisinde bıraktı. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Xiaomi Redmi gizemli telefonu bir süredir konuşuluyordu. Bazıları bu cihazın ilginç özelliği olduğundan bahsetmişti. Ancak hiçkimse 6000 mAh batarya gücü olduğundan konu açmadı. Apple ve diğer akıllı telefon şirketleri, batarya kapasitesini azaltmaya çalışırken Xiaomi giderek daha fazla artırıyor.

Akıllı telefonlarda, bazen ilginç denemeler yapılabiliyor. Mesela Xiaomi tarafından tasarlanan yüksek kapasiteli batarya bunun sadece bir örneği. TENAA platformunda, en ilginç cihaz denemelerinden olan bu model gösterildi.

Redmi’nin M2010J19SC model numarasına sahip olan bu akıllı telefonu, tasarım açısından diğerleriyle hemen hemen aynı olacak. Honor ya da Samsung tasarımı ile aynı olacak.

Xiaomi Redmi gizemli telefonu

Xiaomi akıllı telefon modeli muhtemelen; 6,53 inçlik FullHD+ çözünürlüklü bir ekran ve 22,5 W hızlı şarj desteği gelecek. Hızlı şarj desteği olmadan 6 bin mAh gücündeki bir bataryayı doldurmak zaten imkansız. Xiaomi bunun farkında olduğu için işini sıkı tutuyor.

Akıllı telefon dünyasında her ne kadar Apple etkisi çok daha yoğun olsa bile yine de diğer şirketler yeni denemeler yapıyor. Mesela Apple, iPhone cihazlar için çentik tasarımını geri getirmişti. Bunun üzerine diğer akıllı telefon firmaları da onu izledi. Şimdi ise Apple; küçük batarya ince tasarım stratejisini izliyor. Xiaomi ise büyük bataryalar deneme peşinde. Bakalım hangisi bu yarışta öne geçecek.